Υλικά

1 κιλό φασολάκια
Πατάτες
1 κρεμμύδι ξερό
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
1/2 πράσο
1 καρότο
Μαϊντανό
Λίγο άνηθο
Δυόσμο (προαιρετικά)
1 κουτί ντομάτες κονκασέ
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα φασολάκια και τα βάζουμε στη γάστρα.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το καρότο και τα προσθέτουμε στα φασολάκια.
Ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά μας (μαϊντανό, άνηθο, δυόσμο).
Καθαρίζουμε, κόβουμε τις πατάτες και τις προσθέτουμε.
Ρίχνουμε το κουτί ντοματάκια.
Αλάτι, πιπέρι.
Τέλος βάζουμε λάδι και νεράκι να καλύψει σχεδόν το φαγητό μας.
Ψήνουμε στον αέρα στους 200 βαθμούς για περίπου μιάμιση ώρα (αναλόγως τον φούρνο).
Ελέγχουμε ενδιάμεσα για τυχόν επιπλέον νεράκι ή ανακάτεμα.

Πηγή: imommy.gr