Με μια σειρά συναυλιών γιορτάζει την έλευση της Άνοιξης η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας.

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου, στις 8.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» θα πραγματοποιηθεί μία επίσης κοινωνικού χαρακτήρα συναυλία, για το φιλανθρωπικό Σωματείο «Κιβωτός της Αγάπης». Θα συμμετάσχουν: η Παιδική Χορωδία (Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά), η Νεανική Χορωδία (Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Αλμπένα Πένκοβα) και η Χορωδία του 17ου Γυμνασίου Πατρών (Διεύθυνση: Έλενα Δρουκοπούλου, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου, φλάουτο: Ράνια Καββαδία). Η προπώληση των εισιτηρίων των 10 ευρώ που θα είναι αριθμημένα, ήδη έχει ξεκινήσει από τα γραφεία της Πολυφωνικής.

Επίσης τη Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», θα πραγματοποιηθεί Θρησκευτική (Πασχαλινή) συναυλία, στις 9 το βράδυ, με τη σύμπραξη της Ορχήστρας Πατρών και της Μικτής Χορωδίας του Οργανισμού, υπό τη διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντού της Πολυφωνικής, Σταύρου Σολωμού.

Τέλος η μεγάλη συναυλία των 30 χρόνων της Πολυφωνικής, με όλα της τα τμήματα (350 ερμηνευτές), θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στις 8 το βράδυ.

Πληροφορίες- εισιτήρια- κλείσιμο θέσεων: Γραμματεία Οργανισμού, καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. Τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248.