Τι κρατάει ένας τουρίστας φεύγοντας από την Πάτρα; Ιδού το ερώτημα. 

Ιδιοκτήτης ακινήτου που νοικιάζει το διαμέρισμα του σε πλατφόρμα μακροχρόνιας μίσθωσης φιλοξένησε ένα ζευγάρι από το Ισραήλ πριν από μερικές μέρες.

Το διαμέρισμα του είναι στο κέντρο της Πάτρας, στην καρδιά της πόλης, εκεί δηλαδή που μια πόλη που θέλει να λέει ότι την ενδιαφέρει η τουριστική της δυναμική, αποτελεί τον καθρέπτη της. 

Ρωτώντας λοιπόν ο ιδιοκτήτης το ζευγάρι που φιλοξένησε στο διαμέρισμα του για το πώς πέρασε στην Πάτρα, εισέπραξε μια απάντηση που τον έφερε μάλλον σε αμήχανη θέση. Του απάντησε ότι όλα στο διαμέρισμα ήταν τέλεια και ότι μέσα εκεί πέρασαν πολύ πιο όμορφα από ότι πέρασαν βολτάροντας στην πόλη. 

Με λίγα λόγια στην πόλη όχι μόνο δεν είδαν κάτι το ενδιαφέρον, αλλά προφανώς και θα είδαν εικόνες στο κέντρο, αλλά και στην γύρω περιοχή που τους κράτησαν μέσα στο διαμέρισμα. Έτσι το διαμέρισμα αυτό θα είναι η καλύτερη ανάμνηση που θα έχει το ζευγάρι αυτό των τουριστών από την αχαϊκή πρωτεύουσα.

Δεν το λες και θετικό για την πόλη τον όλο απόηχο...