Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για το Advanced Telecoms & IoT Summit 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου 2024, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα.

Το Advanced Telecoms & IoT Summitαποτελεί το νέο ετήσιο ραντεβού όλων όσων ασχολούνται με την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών στις επιχειρήσεις και στην καθημερινότητα των πολιτών.

H διοργάνωση έχει ως στόχο την προώθηση καινοτόμων λύσεων, εφαρμογών και υπηρεσιών, που αξιοποιούν προηγμένες τηλεπικοινωνιακές υποδομές, όπως είναι τα δίκτυα 5G, τα δίκτυα οπτικών ινών μέχρι το κτίριο (FTTH/B), τα ασύρματα ευρυζωνικά δίκτυα (FWA), το IoT, τα υποβρύχια δίκτυα οπτικών ινών, οι δορυφόροι κ.ά.

Το Advanced Telecoms & IoT Summit θα περιλαμβάνει:

  • Ομιλίες
  • Πάνελ
  • Fireside chats
  • Εκθεσιακό χώρο, όπου εταιρείες και φορείς θα παρουσιάζουν τις λύσεις και τις εφαρμογές τους

 Εισιτήρια για το συνέδριο σε τιμή “EarlyBird 

Τα εισιτήρια του συνεδρίου είναι διαθέσιμα και το κόστος τους είναι 55 ευρώ πλέον ΦΠΑ (€68,20).

Για όσους αγοράσουν το εισιτήριό τους έως τις 31 Ιουλίου, προβλέπεται μειωμένο κόστος σε τιμή “EarlyBird”, στα 40 ευρώ πλέον ΦΠΑ(€49,60).

Στην τιμή του εισιτηρίου για συμμετοχή στο Συνέδριο περιλαμβάνονται:
- Συμμετοχή στο συνέδριο
- 1 διάλειμμα για καφέ
- Υλικό συνεδρίου (τσάντα συνεδρίου, στυλό & σημειωματάριο)

- Δυνατότητα για Q&A με τους ομιλητές

Το AdvancedTelecoms&IoTSummitθα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της διαδραστικής παρουσίασης των λύσεων, εφαρμογών και υπηρεσιών και της δικτύωσης, καθώς και στην προώθηση της καινοτομίας και των προηγμένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή τής Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της διοργάνωσης είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, είναι μία δωρεάν εγγραφή στη φόρμα επισκεπτών. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση ΔΕΝ εξασφαλίζει είσοδο στο συνέδριο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν στο επίσημο websiteτης διοργάνωσης: https://advancedtelecoms.gr

AdvancedTelecoms&IoTSummit

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 8Οκτωβρίου 2024.
Περισσότερες πληροφορίες:https://advancedtelecoms.gr
Διοργάνωση: Verticom