Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Κριέ, σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να βρίσκεται στην Παρθένο, οπότε κι εσύ δίνεις έμφαση στην αποπεράτωση διαφόρων καθημερινών και βαρετών υποχρεώσεών σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με το Δία, υποδηλώνει ότι μέσα στην ημέρα θα τις κάνεις είτε λίγο ‘τσαπατσούλικα’, είτε δε θα τους προσφέρεις την απαραίτητη προσοχή, παραμένοντας αισιόδοξος πως θα έχεις τα αποτελέσματα που υπολογίζεις. Είναι όμως πραγματικά έτσι; Επίσης, οι εντάσεις με το άμεσο περιβάλλον σου είναι πολύ πιθανές.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Τετάρτη επιλέγεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε σου τονώνει την αυτοπεποίθηση και σου προσφέρει χαρά, αφού η Σελήνη στην Παρθένο αυτό επιβεβαιώνει. Από την άλλη, το τετράγωνό της με το Δία στους Διδύμους φέρει τον κίνδυνο να γίνεις πιο σπάταλος στο όνομα της διασκέδασης ή των παιδιών σου, που σου ζητούν χάρες κι εσύ δυσκολεύεσαι να βάλεις όρια. Η διάθεσή σου είναι καλή και νιώθεις αισιόδοξος.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η ζωή στο σπίτι αποκτά μία νότα υπεραισιοδοξίας με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου να σχηματίζει τετράγωνο με το Δία. Προτιμάς να μείνεις σπίτι, εάν είναι εφικτό ή να περάσεις χρόνο με τους αγαπημένους σου. Στο σπίτι επιθυμείς να κάνεις αλλαγές ώστε να αισθάνεσαι περισσότερη θετική ενέργεια όταν μπαίνεις στον προσωπικό σου χώρο. Στην πραγματικότητα, ο ενθουσιασμός σου σε ωθεί να αναλάβεις πολλά πράγματα και να κάνεις περιττά έξοδα, οπότε αξιολόγησε τι είναι πιο σημαντικό

Καρκίνος

Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη με τη Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου θέλεις να γίνεις περισσότερο εξωστρεφής και επικοινωνιακός, ενώ η κριτική σου ικανότητα ενισχύεται. Από την άλλη, το τετράγωνό της με το Δία σε ωθεί να πεις πράγματα που δεν θα μοιραζόσουν κάτω από άλλες συνθήκες. Η συμβουλή της ημέρας για εσένα είναι να εξισορροπήσεις το χρόνο που μιλάς και ακούς τους συνομιλητές σου, ελαχιστοποιώντας τις πιθανότητες να εκτεθείς αποκαλύπτοντας τα μυστικά σου.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η Τετάρτη έφτασε, με τη Σελήνη στην Παρθένο, επομένως κι εσύ δίνεις μεγάλη έμφαση στον υλικό και πρακτικό κόσμο. Τα οικονομικά και τα αγαθά που σου ανήκουν είναι κάτι που φροντίζεις προσεκτικά σήμερα. Βέβαια, το τετράγωνο της Σελήνης με το Δία προδίδει ότι καταλήγεις να γίνεσαι σπάταλος, θέλοντας να περάσεις όμορφα ή να εντυπωσιάσεις τρίτους με κάποια φανταχτερά αποκτήματά σου. Δε συνιστάται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να κάνεις καλή εντύπωση σε ανθρώπους που ούτε καν σε ξέρουν!

Παρθένος

Παρθένε, φαίνεται να είσαι ο πρωταγωνιστής της Τετάρτης με την Σελήνη να φωτίζει το δικό σου ζώδιο. Θέλεις να φροντίσεις τον εαυτό σου και παρατηρείς ο,τι ‘δεν πάει καλά’ γύρω σου, με σκοπό να το φτιάξεις. Υπάρχει κίνδυνος να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου στο εργασιακό περιβάλλον και να μην ολοκληρώσεις όλα όσα ήθελες μέχρι το τέλος της ημέρας.

Ζυγός

Μία ημέρα γεμάτη προβληματισμούς έφτασε, Ζυγέ μου, με την Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου να φωτίζει τον εσωτερικό σου κόσμο. Το τετράγωνό της με το Δία υποδηλώνει ότι μέσα στην Τετάρτη θα ασχοληθείς με θέματα προσωπικής βελτίωσης. Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις και προβληματισμοί είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της ημέρας, ενώ θα παρατηρήσεις τον εαυτό σου να φανατίζεται σε συγκεκριμένες απόψεις και ιδέες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις ή ακόμη κι ανασφάλειες.

Σκορπιός

Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη, η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σχηματίζει ένα τετράγωνο με το Δία. Η συγκεκριμένη όψη αναμένεται να φέρει μερικές εντάσεις και προκλήσεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις φιλίες σου. Αισθάνεσαι ότι κάποιες από τις προσδοκίες σου δεν εκπληρώνονται όπως υπολόγιζες, και απαιτείται να αναθεωρήσεις κάποιες από τις επιλογές σου. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις με πρακτικότητα. Παράλληλα, είναι καλή ημέρα για να εστιάσεις σε λεπτομέρειες και να δώσεις προσοχή σε πράγματα που ίσως παραβλέπεις στην καθημερινότητά σου.

Τοξότης

Τοξότη, σήμερα, η Σελήνη στην Παρθένο βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία, και αυτό πρόκειται να φέρει μερικές προκλήσεις στον τομέα των σχέσεων και της καριέρας σου. Επικρατεί μια κρίση ανάμεσα στις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και στις προσωπικές σου σχέσεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις ή παρεξηγήσεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις υπερβολικές αντιδράσεις ή μη ρεαλιστικές απαιτήσεις από τον εαυτό σου ή τους άλλους

Αιγόκερως

Σήμερα Τετάρτη, Αιγόκερε, η Σελήνη στην Παρθένο βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Δία, επηρεάζοντας την καθημερινότητά σου και την αναζήτηση γνώσης ή περιπέτειας. Αισθάνεσαι ότι οι καθημερινές σου υποχρεώσεις συγκρούονται με τις επιθυμίες σου για εξερεύνηση νέων ιδεών ή την επιδίωξη υψηλότερων στόχων. Σου φαίνεται δύσκολη η οργάνωση του χρόνου σου, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις και θέλεις να αφιερώσεις χρόνο σε μακροπρόθεσμα σχέδια ή ταξίδια.

Υδροχόος

Η Τετάρτη έφτασε Υδροχόε! Σήμερα, η Σελήνη στην Παρθένο κορυφώνει το τετράγωνό της με τον Δία, επηρεάζοντας τα δημιουργικά σου εγχειρήματα και τις βαθύτερες συναισθηματικές σου σχέσεις. Υπάρχει ένταση ανάμεσα στις προσωπικές σου επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων, ειδικά σε σχέση με κοινά οικονομικά. Έχεις μία ημέρα όπου οι ανασφάλειές σου αναδύονται στην επιφάνεια για να μπορέσεις να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος και να γίνεις πραγματικά χαρούμενος σε βάθος χρόνου.

Ιχθείς

Ιχθύ μου, η Τετάρτη έφτασε με μία σειρά προκλήσεων. Σήμερα, η Σελήνη στην Παρθένο, απέναντί σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία, επιδρώντας άμεσα στην οικογενειακή σου ζωή και τις στενές σου σχέσεις. Συγκρούεται η ανάγκη σου για σταθερότητα με κάποιες ανασφάλειες και αρνητικά ψυχολογικά μοτίβα του παρελθόντος. Είναι καλό που αναδύονται στην επιφάνεια, αφού πλέον μπορείς να τα αντιμετωπίσεις κατάματα. Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις κάποιες θυσίες ή συμβιβασμούς για να διατηρηθεί η αρμονία στο σπίτι και στις προσωπικές σου σχέσεις.