Μια υπέροχη φωτογραφία ανέβασε η Πατρινή χορεύτρια και χορογράφος Μαρία Κίκινα από ένα από τα πιο κλασικά και διάσημα μέρη της Κέρκυρας όπου κάνει τις διακοπές της.

Από το Ανάκτορο του Αχιλλέα στο ορεινό χωριό Γαστούρι. Η ίδια με την ανάρτηση της έρχεται για να μας θυμίζει την αξία του κλασικού την οποία γνωρίζει αρκετά καλά ως μία γνήσια και πολύ καλή χορεύτρια του κλασικού μπαλέτου.

«Τότε που η πόρτα αντιμετωπίζετο ως ξεχωριστό έργο τέχνης και ήθελες να σταματήσεις να την κοιτάξεις. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα από τότε. Πόσο δεν θα βαρεθώ ποτέ το κλασικό. Την αισθητική αυτή της απόλυτης αρμονίας και ολοκλήρωσης» έγραψε στο post που συνόδεψε την υπέροχη αυτή φωτογραφία στην οποία πρωταγωνιστεί.

Σημειώνουμε ότι το Αχίλλειο είναι μία από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης και ίσως το σημαντικότερο αξιοθέατο αρχιτεκτόνημα της Κέρκυρα. Σχεδιάστηκε από τους Ιταλούς αρχιτέκτονες Ραφαέλε Καρίττο (Raffaele Caritto) και Αντόνιο Λάνντι (Antonio Landi), ενώ είναι σε ρυθμό πομπηιανού μεγάρου.