Σε πεδίο μάχης κολοσσών αναμένεται να εξελιχθεί η αγορά του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, καθώς μέσα στους επόμενους μήνες θα λειτουργήσει κατάστημα ενός εκ των σημαντικότερων και ανερχομένων brands της παγκόσμιας αγοράς στο λιανικό εμπόριο ρούχων.

Ανοίγει κατάστημα "Shein" σε κτίριο της Αγίου Ανδρέου που ήδη ανασκευάζεται. Το "Shein" για όσους δεν ξέρουν έχει φτάσει να αποτελεί το αντίπαλο δέος του "Zara" στηριζόμενο στις ηλεκτρονικές αγορές και στο διαδίκτυο, έχοντας φθηνό αλλά καλό ποιοτικά ρούχο, κυρίως στα γυναικεία είδη.

Το «Shein» εμφανίστηκε ως η «τέλεια καταιγίδα» στο λιανεμπόριο την περίοδο του κορωνοϊού και εκμεταλλευόμενο τη στροφή προς τις ηλεκτρονικές αγορές, άλλαξε το τοπίο δραστικά. Πλέον οι περισσότεροι το γνωρίζουν και έχουν κατεβάσει την εφαρμογή για να κάνουν τα ψώνια τους.

Αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους «παίκτες» του fast fashion ετοιμάζεται να μπει στην αγορά της Πάτρας με νέο κατάστημα. Συγκεκριμένα στην Αγίου Ανδρέου ανάμεσα από Αγίου Νικολάου και Ερμού διεξάγονται πυρετωδώς εργασίες προκειμένου να είναι σύντομα έτοιμο.

Μάλιστα έχει αναρτηθεί και σχετική πινακίδα έξω από το κτίριο.