To Patras Art Festival είναι σε εξέλιξη, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που ανεβάζουν την ποιότητα του πολιτιστικού μας καλοκαιριού.

Μια από αυτές τις εκδηλώσεις που σύμφωνα με πληροφορίες εντυπωσίασαν ήταν η μουσικοχορευτική παράσταση που έδωσε η πατρινή μπαλαρίνα χορεύτρια Γεωργία Νικολοπούλου.

Το υπέροχο αυτό κορίτσι, με την αρμονία των κινήσεων και την ομορφιά που το χαρακτηρίζει χόρεψε το "Le Vide", ένα κομμάτι προορισμένο να εκδηλώσει απουσία, εσωτερικότητα, την ανησυχία του σώματος και την αναγέννηση μέσω της έκφρασής του.

Όπως αναφέρει και η διοργανώτρια αρχή του φεστιβάλ ήταν ένα ταξίδι μέσω της νεοκλασσικής κίνησης και της μελωδίας που μάγεψε όσους παρευρέθηκαν στο Dexameni_project και είδαν από κοντά την δράση αυτή του PAF.

Οι φωτογραφίες είναι από την @kou.koutsi.