Η συναυλία της Άννας Βίσση στο γήπεδο της Παναχαϊκής ήταν σίγουρα από τις μεγαλύτερες του φετινού καλοκαιριού με το κοινό της να την αποθεώνει. 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβηκε στο stage και οι fans της έγιναν ένα μαζί της. Μεγάλες επιτυχίες της σιγοτραγούδησαν όλοι όσοι βρέθηκαν κοντά της το βράδυ της Τετάρτης για να την απολαύσουν.

Από πολύ νωρίς έξω από το στάδιο της Παναχαϊκής έφταναν για να καταφέρουν να πιάσουν μια καλή θέση για να την δουν , να την ακούσουν και οι τυχεροί να βγάλουν και μια φωτογραφία κοντά της. Χαρακτηριστικό είναι ότι περίπου στις 8 το βράδυ είχαν σχηματιστεί "ουρές" χιλιομέτρων έξω από τον χώρο της συναυλίας και αρκετοί ήταν αυτοί που παρότι δεν κατάφεραν να μπουν στον συναυλιακό χώρο παρέμεναν από έξω να την ακούν και να γεύονται λίγο από την αύρα της.

Ακόμη και με λεωφορεία από Ακράτα, Ξυλόκαστρο, Αίγιο και άλλα μέρη έφταναν οι fans όλων των ηλικιών για να την απολαύσουν επί σκηνής. Οι εικόνες που τράβηξε η Σοφία Πούλη αποτυπώνουν τι γινόταν στην "αναμονή" για την Άννα Βίσση.


Ο χαμός έγινε για την Άννα Βίσση στην Πάτρα - "Ουρές" έξω από το στάδιο της Παναχαΐκής

 

Άννα Βίσση ξανά και ξανά φώναζαν και οι φωτογραφίες και τα stories στα κινητά έδιναν και έπαιρναν...


 

Η τραγουδίστρια ήταν εκρηκτική και καθηλωτική τόσο με την φωνή της όσο και με την σκηνική της παρουσία.

Δύσκολα μπορούσε κανείς να πάρει το βλέμμα του από πάνω της...


 

Ήρθε στην Πάτρα και έβαλε φωτιά στη νύχτα κάνοντας ένα show μοναδικό έτσι όπως μόνο η Άννα Βίσση ξέρει να κάνει καλά και να παραμένει νούμερο 1 στις καρδιές πολλών όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής της πορείας.