Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, με αφορμή τις νέες δηλώσεις του για το gay pride και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Είναι τεράστιος ψεύτης, φαιδρός, ως φελλός επιπλέει στην πολιτική. Αν μας έβλεπε δεν θα έλεγε αυτές τις μπαρούφες και τα ψέματα. Στη Δημοκρατία Βελόπουλε δεν κάνουμε απαγορεύσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Είπες ότι αποδεχτήκαμε τον Κασσελάκη με τον Τάιλερ. Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνουμε; Ένας άνθρωπος που είναι ερωτευμένος με τον Τάιλερ να του πούμε ότι δεν πρέπει να είσαι ερωτευμένος με αυτόν; Δηλαδή τι θέλεις; Να βγάλουμε μια φωτογραφία με τη γυναίκα σου και να κάνουμε debate, παιδιά όσοι είστε υπέρ αυτής της σχέσης σηκώστε το χέρι! Να βάλουμε τον οποιονδήποτε στο κρεβάτι μας και να ρωτήσουμε αν σου αρέσουμε ή όχι; Από πότε η ερωτική και συναισθηματική επιλογή του καθενός πρέπει να γίνει δημόσια διαβούλευση; Εσύ ρώτησες πολλούς για να παντρευτείς τη γυναίκα σου; Πρέπει να υπάρχει ένα καθημερινό δημοψήφισμα για το αν μου επιτρέπει η κοινή γνώμη να είμαι με τον άνθρωπο που ερωτεύομαι»;

«Τι αναχρονιστικές, απαράδεκτες, σκοταδιστικές, φασιστικές απόψεις είναι αυτές; Απεχθείς! Εκτός από το ότι είναι αντιαισθητικά όλα αυτά που λες, είσαι και ψεύτης Βελόπουλε, ξεκάθαρα», κατέληξε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.