Ο Greek Traveller, ο Ηλίας Νικολάου, ετοιμάζει τις βαλίτσες του για νέα ταξίδια μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τα ταξίδια αυτά για τον πατρινό παιδίατρο είναι γνωστό ότι δεν έχουν μόνο χαρακτήρα εξερεύνησης, αλλά και ένα κοινωνικό προφίλ αφού τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνταξιδιώτες του, προσπαθούν να προσφέρουν κάθε φορά.

Αυτή τη φορά λοιπόν θα πάνε στην Ινδία και θα επισκεφτούν το "Free School Under the Bridge". Ο ίδιος γράφει: «Τον Αύγουστο θα επισκεφθούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του "Free School Under the Bridge".

Ένα υπαίθριο αυτοσχέδιο σχολείο που  βρίσκεται κάτω από μια γέφυρα του μετρό στο Δελχί της Ινδίας. Παρέχει δωρεάν φοίτηση σε μη προνομιούχα παιδιά καθώς όλοι οι μαθητές προέρχονται από  φτωχογειτονιές.

Ξεκίνησε το 2006 από τον ιδιοκτήτη ενός μικρού παντοπωλείου, τον Rajesh Kumar Sharma με μόλις δύο παιδιά, το σχολείο έχει τώρα περισσότερους από 300 μαθητές. Επτά εκπαιδευτικοί προσφέρουν εθελοντικά τον ελεύθερο χρόνο τους βοηθούν αυτούς τους μαθητές.

Μετά από επικοινωνία που είχαμε μας ζήτησαν γραφική ύλη (στυλούς, μολύβια, ξύστρες, γόμες κτλ)Όσοι από εσάς επιθυμείτε να προσφέρετε επικοινωνήστε μαζί μου».