Μια νέα γυναικοκοκτονία συγκλονίζει τη χώρα καθώς μια γυναίκα 73 ετών δολοφονήθηκε άγρια από τα χέρια του συζύγου της στο σπίτι τους στην Αλεξανδρούπολη.

Ο 81χρονος δολοφόνησε την επί δεκαετίες σύζυγο του με φρικτό τρόπο καταφέρνοντάς της πάνω από 10 μαχαιριές. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι την σκότωσε με κατσαβίδι, ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το φονικό όπλο ήταν ένα μαχαίρι.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα ακονιστήρι δίπλα στο μαχαίρι και εικάζεται πως ο γυναικοκτόνος πρώτα ακόνισε το μαχαίρι και μετά επιτέθηκε στη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική έρευνα η άτυχη γυναίκα είχε 12 μαχαιριές σε στήθος και λαιμό που της προκάλεσαν εσωτερική και εξωτερική αιμορραγία, ενώ ο θάνατός της εκτιμάται ότι ήταν ακαριαίος.

Από τα έως τώρα στοιχεία η 73χρονη βρέθηκε στην κουζίνα, πεσμένη κάτω στο πάτωμα μέσα στα αίματα.

Ο 81χρονος στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας μισό μπουκάλι χλωρίνη ενώ βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει «σκότωσα την γυναίκα μου». Αυτό άκουσε γείτονας του ζευγαριού και κάλεσε την ΕΛΑΣ.

O συζυγοκτόνος κατόπιν ήπιε μισό μπουκάλι χλωρίνη και βρέθηκε από τους άνδρες της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο διαμέρισμα του πρωτου ορόφου ξαπλωμένος στο μπαλκόνι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος στην παθολογική κλινική, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.