Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε σε δημοσιογράφους εκπομπών, για τα σχόλια που έχει εισπράξει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, λόγω της τοποθέτησής της για τη Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν της απονείμει το βραβείο Καλύτερου Ποπ Καλλιτέχνη στα MAD VMA.

Η δημοσιογράφος εξήγησε το «θα μπορούσα να χασμουρηθώ» και το «αν και διαφωνώ μαζί της» που ακούστηκε να λέει στην απονομή του μουσικού βραβείου, ως εξής: «Είναι θέμα προσωπικής άποψης το αν το σχόλιο μου για την Μαρίνα Σάττι ήταν αχρείαστο. Το είπα γιατί δεν ήθελα να είναι υποκριτική η στάση μου, επειδή είχα μιλήσει για αυτό που είχε κάνει στη συνέντευξη τύπου. Δεν το έκανα για να τη στεναχωρήσω. Δεν νομίζω ότι στεναχωρήθηκε, ήταν τρισχαριτωμένη, χόρεψε, είχε πολύ αέρα. Νομίζω ότι απλώς είπα "συγχαρητήρια, διαφωνώ"».

Τέλος, τόνισε ότι θα το έλεγε ξανά, καθώς δεν ήθελε να φανεί υποκριτική η στάση της, δεδομένης της πρότερης τοποθέτησής της για τη Μαρίνα Σάττι.

«Ομολογώ ότι όταν άκουσα ποιοι είναι υποψήφιοι, σκέφτηκα ότι αν κερδίσει η Μαρίνα Σάττι θα έρθω σε δύσκολη θέση. Σκέφτηκα ότι πρέπει κάτι να πω. Δεν έβγαλα λογύδριο, μια κουβέντα είπα. Είχα πει δημόσια ότι διαφωνώ μαζί της, δημόσια δεν έπρεπε να είναι υποκριτική η στάση μου. Δεν είμαι κατάλληλος άνθρωπος για τα Mad. Για μια οργάνωση που είναι πολύ ωραία και φαντασμαγορική, όπου εγώ πάω να πω την άποψή μου και αυτό δεν συνηθίζεται… Θα το ξαναέλεγα. Δεν είμαι καλή απονεμήτρια» δήλωσε η Αθηναΐς Νέγκα.