Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των χορευτικών τμημάτων του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών στο κατάμεστο από κόσμο θεατράκι της μαρίνας το βράδυ της Κυριακής. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού αλλά και αυτά του Συλλόγου Αρκάδων Πάτρας, ενώ στην εκδήλωση παρευρεθεί και αντιπροσωπεία του "Αγήματος Παναγιώτης Καρατζάς".

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Παπαθεοδώρου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, τους εκπροσώπους φορέων και Αρχών που έδωσαν το παρών αλλά και την Διευθύντρια του Στρούμπειου Δημοτικού Σχολείου κυρία Πηνελόπη Φραντζή, με μέριμνα της οποίας δόθηκε χώρος στα χορευτικά για τις πρόβες τους. Ο κ. Παπαθεοδώρου μίλησε για τους στόχους της νέας χρονιάς ενώ κάλεσε τους πάντες να παρευρεθούν στο διήμερο Παγκαλαβρυτινό αντάμωμα του Αυγούστου 2024. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε η κυρία Φραντζή με το δίτομο βιβλίο του Ν. Σακελλαρόπουλου για την ιστορία της επαρχίας Καλαβρύτων, και το μέλος του Συλλόγου Παρασκευή Παντελή για την πολυετή πορσφορά της.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιπεριφερειάρχες Γεωργία Ντάτσικα και Τάκης Αντωνόπουλος, το μέλος του ΠΕΑΚ Σταύρος Γεράνιος,ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Σκιαδαρέσης, ο Πέτρος Ψωμάς (Σπιράλ) κ η Ευαγγελία Βαβαρούτα , ο συγγραφέας Νίκος Σακκελαρόπουλος , ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αχαΐας Αργύρης Αγγελόπουλος ,ο Γιώργος Γκλαβάς (Καστριά Καλαβρύτων),η Κωνσταντίνα Ζάγκλα (Αετοί του Μωριά) ,ο Πρόεδρος Μοίρα "η Θανα Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος κ άλλοι.
Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του το Ανθοπωλείο "Ανεμώνη" Μαιζώνος 61 για την προσφορά της πολύ όμορφης σύνθεσης με άνθη για τον στολισμό των τραπεζιών.
Ευχαριστούμε πολύ τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Φλαμή για την πολύτιμη βοήθεια.
Τέλος συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους του χορευτές και χορεύτριες που πήραν μέρος στην εκδήλωση ,τους χοροδιδασκάλους καθώς και το ΔΣ του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου και των άλλων συλλόγων για την πολύτιμη βοήθειά τους.