Ανάμεσα σε εκείνους που εναντιώθηκαν σε όσα είπε (17.06.2024) η Ζήνα Κουτσελίνη από την εκπομπή της περί «πλήττεται μια καριέρα» για τον Απόστολο Λύτρα, ήταν και η Μίνα Αρναούτη.

Η Μίνα Αρναούτη, σε ανάρτηση που έκανε στα social media, χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την Ζήνα Κουτσελίνη, γράφοντας χαρακτηριστικά τη φράση «τη σιχαίνομαι».

Η συνεπιβάτιδα στο μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη το 2016 αναφέρθηκε στον τρόπο που είχε διαχειριστεί η Ζήνα Κουτσελίνη την υπόθεση του δυστυχήματος, αλλά και τα ρεπορτάζ που έκανε για την ίδια, τη στιγμή που έδινε τη δική της μάχη στο νοσοκομείο.

Η Μίνα Αρναούτη, αναδημοσίευσε μια ανάρτηση που είχε κάνει στο παρελθόν και τη συνόδευσε γράφοντας: «Η Ζήνα Κουτσελινη όταν είχε γίνει το τροχαίο με τον Παντελίδη ενώ ήμουν ακόμα σε ένα κρεβάτι ανήμπορη έχτιζε ένα προφίλ στην εκπομπή της για έμενα που μόνο καλό δεν μου έκανε. Την σιχαίνομαι και αυτήν και τον Γουμενίδη».

Στη συνέχεια, οι followers της την ενθάρρυναν να συνεχίσει κι εκείνη έγραψε:

«Και η Ρούλα Κουσκουρή… Αν σας εξηγούσα πόσο εκμεταλλεύτηκαν και δεν σεβάστηκαν την κατάστασή μου, θα βρίζατε χειρότερα! Ενώ ήξεραν την αλήθεια, έκαναν αυτό που έφερνε τηλεθέαση! Όμοιος τον όμοιο αγαπά, κι η κοπριά τα λάχανα…».

Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Λύτρας είναι ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας Παντελίδη.

newsit.gr