Η άσκηση αλλάζει την καθημερινότητα μας και βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική ικανότητα και την δύναμή μας, αυτό το γνωρίζουν καλά στο Gymall Patras που είναι σταθερά εκεί για να προσφέρουν σωστή καθοδήγηση σε κάθε ασκούμενο ή ασκούμενη να βρει αυτό που θα κουμπώσει με την ανάγκη.

Όμως πίσω από αυτή την μεγάλη προσπάθεια και τον όμορφο προορισμό για την άσκηση μας βρίσκεται ένας άνθρωπος που έκανε τα όνειρά του πραγματικότητα, έθεσε στόχους και τους έφερε εις πέρας και συνεχίζει να το κάνει για όλους εκείνους πρωτίστως που τον αγκάλιασαν και του έδειξαν εμπιστοσύνη. Ο λόγος για τον Θοδωρή Μούρτζη ,ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου Gymall Patras, που στέκεται άγρυπνος φρουρός για κάθε σας επιθυμία.

Εμείς τον συναντήσαμε, κλέψαμε λίγο από τον χρόνο του και μίλησε στο patrasevents.gr για το ξεκίνημα, την πορεία του και την συνέχεια που χτίζεται μέσα από τα θέλω του ίδιου αλλά συνάμα και του κόσμου που τον εμπιστεύεται.

p.e: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που δίνει η άσκηση στον άνθρωπο;

Θ.Μ: Η άσκηση πάντα ήταν ένα υπερ της υγείας, είναι τρόπος ζωής και πρέπει να καλλιεργείται από μικρή ηλικία ώστε να μυηθεί το μυαλό σε αυτό.Μετά δε τον κορωνοϊό που λόγω των μασκών δεν έχουμε τα αντισώματα που είχαμε επιβάλλεται να δυναμώσουμε το ανοσοποιητικό μας. Όμως κάτι σημαντικό...άσκηση χωρίς σωστή διατροφή ισούται με μηδέν.

p.e: Πόσο σημαντικό είναι για σας και τους πελάτες σας η πειθαρχία στην άσκηση;

Θ.Μ: Για να πειθαρχήσεις στην άσκηση θα πρέπει πρώτα να έχεις πειθαρχήσει στον εαυτό σου!

p.e: Πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στους ασκούμενους η καλή σχέση που έχουν μαζί σας και το γεγονός ότι είστε πάντα δίπλα τους είτε εσείς είτε κάποιος από την έμπειρη ομάδα σας για να τους καθοδηγήσετε;

Θ.Μ: Το Gymall έχει πρόσωπο, είμαι κάθε μέρα εκεί και έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο και αυτό ο κόσμος το γνωρίζει καλά, το εκτιμά και το σέβεται.

 


p.e: Το Gymall Patras με την πορεία του έχει αποδείξει ότι είναι ένας χώρος άθλησης που ο καθένας μπορεί να βρει την φόρμα του και το πρόγραμμα που του ταιριάζει. Ποιο είναι το συστατικό της επιτυχίας και της εξέλιξης;

Θ.Μ: Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο συστατικό. Η ευγένεια, η αλήθεια, η ειλικρίνεια, η αγάπη, χτίζονται κάθε μέρα εκατέρωθεν. Ανθρώπινα και απλά.

p.e: Τι θα απαντούσατε στην ερώτηση δεν έχω χρόνο να πάω γυμναστήριο αλλά θέλω να έχω μια καλή φυσική κατάσταση. Είναι κάτι που ακούμε συχνά τελευταία με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και τις πολλές υποχρεώσεις. Υπάρχει τρόπος για να πιάσουμε τον στόχο και να ξεχάσουμε αυτή την δικαιολογία της έλλειψης χρόνου που ίσως πολλές φορές χρησιμοποιούμαι για να «δικαιολογήσουμε» ότι τελικά μένουμε εκτός γυμναστηρίου;

Θ.Μ: Ναι αυτό είναι αλήθεια, πρέπει να πειθαρχήσουμε ο καθένας με τον εαυτό του. Μισή ώρα την ημέρα έστω και τρεις φορές την εβδομάδα είναι μια καλή αρχή. Επίσης διαθέτουμε και το EMS με πιστοποιημένους trainers που μπορεί κάποιος να γυμναστεί 2 φορές την εβδομάδα από 20 λεπτά την φορά και έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα με 5 προπονήσεις καλές την εβδομάδα της μιας ώρας. Εδώ θέλω να επιστήσω την προσοχή στον κόσμο να ζητάνε πιστοποίηση από το εκάστοτε γυμναστήριο και να αποφεύγουν τους κρυφούς χώρους πχ σπίτια. Όταν πρόκειται για το EMS γιατί έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να κάνει ο καθένας EMS εφόσον πλέον υπάρχει στην αγορά με 300 ευρώ ενώ στο γνήσιο που έχουμε εμείς και άλλα γυμναστήρια τα κόστη αγοράς είναι πολύ υψηλά!!! Οπότε προσοχή που πηγαίνετε!

p.e: Στον δικό σας χώρο τι μπορεί να ακολουθήσει κάποιος που θέλει να ξεκινήσει να ασχολείται με την άθληση; Η επιλογή για ατομικό ή ομαδικό πρόγραμμα γίνεται μετά από σωστή καθοδήγηση από εσάς;

Θ.Μ: Πάντα από το πρώτο λεπτό το 2018 που άνοιξα το Gymall η πρώτη μου προτεραιότητα ήταν ο άνθρωπος και μετά ο ασκούμενος. Όλο αυτό έχει να κάνει με τον καθημερινό καθαρισμό 2 φορές την ημέρα, με την άμεση αντικατάσταση μηχανημάτων έγκαιρα όπου χρειάζεται γιατί σίδερα είναι και αυτά..και έρχεται σε όλα αυτά και κουμπώνει η καθοδήγηση των παιδιών σε όλους. Όλα στο γυμναστήριο λειτουργούν σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή.

 


p.e: Το γυμναστήριο σας είναι ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα, είναι και αυτό ένα στοιχείο που βρίσκει θετικής ανταπόκρισης από το κοινό;

Θ.Μ: Σαφώς, το να είσαι εκεί για όσους θέλουν να γυμναστούν είναι πολύ σημαντικό, με σταθερό ωράριο και συνέπεια! Οι οικογενειάρχες, οι φοιτητές μας, εκείνοι που εργάζονται όλη την εβδομάδα βρίσκουν ακόμη μια ευκαιρία να γυμναστούν και αυτή είναι η Κυριακή!!!

p.e: Διανύουμε τους καλοκαιρινούς μήνες που λίγο πολύ όλοι προσέχουν παραπάνω την φυσική τους κατάσταση ωστόσο η άσκηση έχει σωστό timing για να κάνει κάποιος την αρχή;

Θ.Μ: Διαφωνώ, δεν προσέχουμε την φυσική μας κατάσταση, την υγεία μας, την εμφάνισή μας μόνο το καλοκαίρι. Δεν γίνεται αυτό θέλει προσπάθεια όλο τον χρόνο. Το σωστό timing είναι να ξεκινήσουμε όποτε το έχουμε αποφασίσει.

p.e: Από Σεπτέμβρη περιμένουμε δυνατό come back από το Gymall Patras;

Θ.Μ: Είναι κάτι που το δουλεύω καιρό τώρα, ετοιμάζω 4 μεγάλες τομές, που για πρώτη φορά θα τις δείτε σε γυμναστήριο. Δε μιλάω για τα καινούργια μηχανήματα που θα φέρω και το ξέρει ο κόσμος...είναι κάτι πολύ όμορφο και πρωτοποριακό, ακόμα το δουλεύω αλλά είμαι κοντά στο να το υλοποιήσω! Αν δεν γίνει φέτος θα γίνει σίγουρα του χρόνου...

Έχω να πω κάτι τελευταίο σε όλους...Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη σας, για την επιλογή του δικού γυμναστηρίου και είμαι ειλικρινά ευγνώμων γιατί χωρίς όλους εσας δε θα ήταν το Gymall εδώ που είναι. Από την μεριά μου ανταποδίδω δημιουργώντας , αλλάζοντας και φέρνοντας ότι χρειάζεται από εξοπλισμό ώστε να μην περιμένει κανείς να γυμναστεί.Έχουμε δημιουργήσει 2 χώρους για ελεύθερα προγράμματα αρκετά μεγάλους. Έχουμε φέρει καινούργια μηχανήματα και θα φέρουμε και άλλα όπως σας έχω υποσχεθεί σε προγενέστερο πόστ μου και ξέρετε ότι το κάνω πράξη. 

Όσο για το καλοκαίρι και για τους καύσωνες που ξεκίνησαν νωρίς ξέρετε όλοι ότι ο χώρος κλιματίζεται και μπορείτε άνετα να κάνετε την γυμναστική σας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους με Υγεία!!!


Info:

Διεύθυνση: Ν.Ε.Ο Πατρών - Αθηνών 12, 1ος όροφος

Τηλέφωνο: 261 181 1509

E-mail: [email protected]

Site: https://www.gymallpatras.com/

Facebook:  Gymall

Instagram: gymall_patras