Ο Θάνος Τζάνης μαζί με την σύζυγο του βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής κλήθηκε να σχολιάσει το πρόσφατο «καρφί» της πρώην συντρόφου του, Ναταλίας Γερμανού.

Ειδικότερα, ο Θάνος Τζάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή τη σεζόν έκανα κάποιες συνεντεύξεις για να προωθήσω τη συνεργασία μου με το μαγαζί και γράφτηκαν κάποια πράματα για μένα. Ότι εγώ είμαι ενάντια σε κάποιους ανθρώπους που μπορεί να έχουν διαφορετικό προσανατολισμό από τον δικό μου και τα λοιπά. Κάτι το οποίο όμως δεν ισχύει. Αγαπάω όλους τους ανθρώπους και είμαι ένας τραγουδιστής που ξεκίνησα να τραγουδάω με αρχή και γνώμονα την αγάπη για όλο τον κόσμο».

«Κάποια πράγματα τα είπα καλοπροαίρετα και ίσως παρουσιάστηκαν κάπως που με έβγαζαν ότι είμαι ενάντια σε αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ δεν είμαι ενάντια σε κανέναν άνθρωπο. Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου και ίσως και γω, πάνω στον ενθουσιασμό μου, να είπα κάποια πράγματα τα οποία ίσως δεν έπρεπε να πω. Είμαστε τραγουδιστές και πρέπει να τραγουδάμε, να αγαπάμε όλο τον κόσμο και από εκεί και πέρα κάθε άνθρωπος ας κάνει ότι θέλει στη ζωή του. Είναι σεβαστό. Εγώ σαν άνθρωπος σέβομαι και αγαπάω τη διαφορετικότητα».

«Με στεναχώρησαν τα σχόλια που έγιναν (σ.σ. και από τη Ναταλία Γερμανού) γιατί δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπάω όλο τον κόσμο και τραγουδάω για όλο τον κόσμο. Στοχοποιήθηκα χωρίς λόγο και, επειδή δεν θέλω να διαμορφωθεί για μένα μια αντίληψη λάθος στον κόσμο, δεν είμαι έτσι σαν άνθρωπος» συμπλήρωσε ακόμα ο Θάνος Τζάνης, το μεσημέρι της Κυριακής, στην ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA.

«Με στεναχώρησε λιγάκι, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη εκπομπή και τη Ναταλία (σ.σ. Γερμανού), ότι κάπως παρερμηνεύτηκαν ίσως οι δηλώσεις μου. Που δεν το ήθελα. Γι’ αυτό και δίνω μια επεξηγηματική τοποθέτηση αυτή τη στιγμή για να καταλάβει και ο κόσμος, που είχε παρεξηγήσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις, το τι εννοούσα».