Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε για την πολυετή καλλιτεχνική του διαδρομή, τονίζοντας ότι νιώθει πως δεν ωφελήθηκε ποτέ πλήρως από αυτήν.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου».

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Συγχωρέστε μου τον εγωισμό, αυτό που μου άξιζε όμως δεν το πήρα κυριολεκτικά. Νομίζω ότι θα έπρεπε να πάρω περισσότερα πράγματα με βάση κυρίως τη δουλειά μου. Δηλαδή το πόσο εργατικός ήμουν σε αυτή τη δουλειά για αυτό ταλέντο που λένε ότι έχεις και τα λοιπά. Ξέρει και ο Δημήτρης [σ.σ. Μακαλιάς] πολύ καλά πως ένα ταλέντο από μόνο του, άμα το αφήσεις, θα τεμπελιάσει. Δεν είναι αρκετό».

Επίσης, ο Τάσος Χαλκιάς δήλωσε ότι δεν ήξερε πώς να κινηθεί ακριβώς στον χώρο του θεάματος, κάτι που πιστεύει ότι έφταιξε: «Δεν ήμουν πολύ καλός στο επικοινωνιακό μέρος. Ας πούμε, δεν είχα την ευστροφία να κινηθώ στον χώρο. Δημόσιες σχέσεις είχα, καλοδεχούμενος ήμουν και στις παρέες αλλά δεν είχα την διαχείριση του επαγγέλματος σε βαθμό να ωφελούμαι. Δηλαδή μια φιλία ή μια γνωριμία δεν την σκέφτηκα ποτέ επαγγελματικά για να την εκμεταλλευτώ. Ε, αυτό δεν ήταν καλό».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός επεξήγησε: «Δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα για "όχι" που είπα σε επαγγελματικές προτάσεις. Θα μπορούσα όμως να έχω έναν άλλον χειρισμό, χωρίς να μειοδοτώ εγώ ως χαρακτήρας απέναντι σε αυτόν και να έχω καταφέρει κάποια πράγματα. Χωρίς να αλλοιώσω τον χαρακτήρα μου. Όμως δεν το έκανα, δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Αν το είχα κάνει αυτό, θα είχα ωφεληθεί πολύ περισσότερο».