Θλίψη στην Κάτω Αχαΐα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή από την είδηση του θανάτου του Διονύση Γκοτσούλια, που διετέλεσε Δήμαρχος Κ. Αχαΐας από το 1995 έως το 2010.

Ο 69χρονος έχασε τη μάχη με δύσκολη ασθένεια που τον ταλαιπώρησε αρκετό καιρό και την "πολέμησε" γενναία.

Νοσηλεύτηκε στην Αθήνα όπου υπεβλήθη σε βαριά θεραπεία ενώ τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας".

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα, στις 17.00, από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κάτω Αχαΐας.

Δήλωση του Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη

Πληροφορούμενος τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Δύμης, Διονυσίου Γκοτσούλια, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Διονύση Γκοτσούλια, ενός ανθρώπου που άφησε ανεξίτηλα ίχνη προσφοράς στον τόπο του, τη Δυτική Αχαΐα, αλλά και ευρύτερα στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Είχα την χαρά και τη τιμή να τον γνωρίσω. Και ως νέος αυτοδιοικητικός άνδρας, να τύχω των πολύτιμων συμβουλών του, κάνοντας παράλληλα μαζί του πολλές συζητήσεις για το σήμερα και το αύριο του κοινού μας τόπου, της Δυτικής Ελλάδας.

Γι’ αυτό και ξέρω καλά πως ο Διονύσης Γκοτσούλιας, στην πραγματικότητα είναι από εκείνους που δεν «φεύγουν» ποτέ. Το έργο και η πολυετής δράση του στη Δυτική Αχαΐα, όπως και η πάντα ανήσυχη ματιά του που άνοιγε δρόμους προς το μέλλον, αποτελούν παρακαταθήκες που δεν χάνονται στον χρόνο.

Θα τον θυμόμαστε πάντοτε με αγάπη και σεβασμό.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά και όλους τους οικείους του».