Καλά πάνε οι συναυλίες στην Πάτρα και αυτό το καλοκαίρι, με το κοινό να ανταποκρίνεται και να γεμίζει τους χώρους που πραγματοποιούνται. 

Δεν είναι βέβαια το συναυλιακό καλοκαίρι του 2022 όταν μετά από την πανδημία έγινε ένας χαμός στην εμπορική κίνηση των εισιτηρίων σε κάθε συναυλία που γινόταν, όμως, και φέτος, δύο χρόνια μετά ο κόσμος δείχνει ότι αγαπάει τα live. 

Ειδικότερα στην Πάτρα και ακόμα πιο συγκεκριμένα το κοινό που ακούει κάποια μορφής εναλλακτική μουσική και σπανίως μπορεί να ικανοποιήσει τα μουσικά του γούστα στα μαγαζιά και στα clubs της πόλης, όπου παίζονται κυρίως λαϊκά. 

Το φετινό καλοκαίρι η αρχή έγινε με τον Ταφ Λάθος, στη συνέχεια με τον Σωκράτη Μάλαμα και την Ιουλία Καραπατάκη, μετά με τον Κωνσταντίνο Βήτα και το Παιδί Τραύμα και είχαμε δυναμική συνέχεια με τους Social Waste και τους Θραξ Πανκc, αλλά και στη συνέχεια με τον Πάνο Βλάχο. Και φυσικά δεν γίνεται να ξεχάσουμε τη συναυλία των Πυξ Λαξ

Ακολουθεί για αυτή την εβδομάδα στις 17 Ιουνίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έπειτα στις 19 Ιουνίου ο Μίλτος Πασχαλίδης και στη συνέχεια έρχεται μια ακόμα μεγάλη συναυλία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στις 8 Ιουλίου. Οπότε και φέτος από πλευράς συναυλιών έχουμε ένα πολύ δυναμικό καλοκαίρι στην Πάτρα. Και ήμαστε ακόμα στον Ιούνιο...