Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είπε ότι είδε τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα σε εστιατόριο, στο οποίο δειπνούσε και εκείνη μαζί με τον σύζυγό της, Νεκτάριο.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και ανέφερε ότι δεν καταλαβαίνει «γιατί κρύβονται».

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρελάθηκαν όλοι με την αποκάλυψη που έκανα για τη σχέση Λιάγκα – Αντωνά. Είναι μία σχέση για την οποία εγώ χαίρομαι πάρα πολύ. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Στην τελική εγώ στα νότια μένω, μένουμε πολύ δίπλα, είμαι γειτόνισσα και μία καλή γειτόνισσα τα βλέπει όλα και τα λέει» ανέφερε αρχικά.

Όσο για το βράδυ που η Ελίζαμπεθ Ελέτσι είδε το φημολογούμενο ζευγάρι στο εστιατόριο, δήλωσε: «Προχθές που βγήκαν η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας για φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί, ήμουν κι εγώ με τον Νεκτάριο. Τους είδαμε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Ο Γιώργος έχει αποκαλύψει τόσες σχέσεις του, γενικότερα μιλάει… Όσοι μένουν στα νότια προάστια, ξέρουν και βλέπουν. Όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε».

Στη συνέχεια, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε τι της είπε η Μαρία Αντωνά στα social media. «Έκανε ένα live η Μαρία Αντωνά για να ανακοινώσει ένα event που θα συμμετέχει. Της έστελνα μηνύματα και καρδούλες και μου λέει “Ελίζαμπεθ Ελέτσι μάς έκαψες” και θέλω να της πω ότι δεν σε έκαψα αγαπημένη μου. Δεν ήξερα ότι δεν έχει ανακοινωθεί, για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι ότι δεν είμαι εχέμυθη» ανέφερε.