Πάνω από 90% είναι οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία των Καλαβρύτων για τo φεστιβάλ του Helmos Mountain που θα γίνει τις μέρες του Αγίου Πνεύματος στο Χιονοδρομικό Κέντρο.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις και τις συναυλίες ενός φεστιβάλ που όπως φαίνεται πρόκειται να γίνει θεσμός, καθώς έχει όλα τα εχέγγυα για αυτό, είναι μεγάλο.

Εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, πάνω από 11.000 κόσμος πρόκειται να ανέβει τις μέρες του φεστιβάλ στο βουνό, ενώ με βάση τις εκτιμήσεις του προέδρου των ξενοδόχων Καλαβρύτων, Κωνσταντίνου Δαφαλιά μέσα στις επόμενες ημέρες θα κλείσουν και τα ελάχιστα δωμάτια που είναι διαθέσιμα.

Μάλιστα οι κρατήσεις στα καταλύματα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, δεν αφορούν μόνο την πόλη των Καλαβρύτων, αλλά και τα γύρω χωριά, ενώ αρκετές είναι και οι μισθώσεις που έχουν γίνει για αυτές τις μέρες και στα ακίνητα της περιοχής που έχουν καταχωρηθεί στην βραχυχρόνια μίσθωση.

Σημειώνουμε ότι αρκετοί από τους επισκέπτες του φεστιβάλ είναι φυσιολάτρες και θα ανέβουν στο βουνό με τις σκηνές τους, χωρίς δηλαδή να χρειαστούν να κάνουν κρατήσεις στα καταλύματα της περιοχής, αλλά κάτι σαν οργανωμένο κάμπινγκ, σε ειδικούς χώρους που θα έχουν διαμορφωθεί από τους διοργανωτές για τις ανάγκες αυτές.