Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας οδηγεί και αυτό το καλοκαίρι στο πιο επικό μουσικό ταξίδι, μέσα από την περιοδεία του «Diamond Tour By Coca-Cola» σε Ελλάδα και Κύπρο!

Το «Diamond Tour by Coca-Cola», μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola, έρχεται ως επιστέγασμα άλλης μίας συναρπαστικής χρονιάς για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος, μεταξύ άλλων, κατέκτησε τις διαμαντένιες πωλήσεις για το album «22», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum. 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube, θα χαρίσει ακόμα μία συναρπαστική live εμπειρία, γεμάτη μουσική και συναισθήματα.

Συνοδοιπόρος στο ταξίδι είναι η Coca-Cola, που μας καλεί να ζήσουμε ένα αξέχαστο μουσικό καλοκαίρι. Για την Coca-Cola, η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι οποίες ενθουσιάζουν και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από συναρπαστικές μουσικές στιγμές.

Με «όχημα» τη μουσική του, την αγαπημένη σε όλους φωνή του, την αστείρευτη ενέργειά του & τη νέα του επιτυχία «Σ’ αγαπάω γιατί», ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται την Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Γήπεδο Παναχαϊκής στην Πάτρα για μια μαγική βραδιά, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις.

Μαζί του ο Sicario & Special guests: ο Light & ο Rack

Προπώληση εισιτηρίων στο more.com:  https://linktr.ee/diamondtour & στα καταστήματα Public & Nova.


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός την Δευτέρα 17/6 στο Γήπεδο Παναχαικής -Πάτρα