Είστε κάπως εναλλακτικοί και λατρεύετε τη ραπ και την τραπ;

Οι συναυλίες που έρχονται μέσα στους επόμενους μήνες στην Πάτρα δεν είναι μόνο με λαϊκούς ή και έντεχνους τραγουδιστές. Θα δούμε και άλλα πράγματα που αρέσουν περισσότερο στη νεολαία και με τα οποία ένα μεγάλο μέρος της νέας γενιάς έχει ταυτιστεί μαζί τους.

Πιο συγκεκριμένα στην Πάτρα έρχονται μέσα στον επόμενο μήνα τέσσερις από τους αγαπημένους ράπερ της νέας γενιάς που ανήκουν κυρίως στο εμπορικό ρεύμα της ραπ, δηλαδή της ελληνικής τραπ. 

Στις 18 Ιουνίου έρχεται στην Πάτρα ο Dani Gampino, ένας από τους αγαπημένους ράπερς της νέας γενιάς, καθώς στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας του θα δώσει ένα μοναδικό live στο Royal Theatre.

Στις 20 Ιουνίου ο Toquel έρχεται και αυτός στην Πάτρα για να παρουσιάσει τον νέο του προσωπικό δίσκο "1111" αλλά και όλα τα iconic hits της προηγούμενης πενταετίας σε ένα 360 show στο Royal.

Ακολουθεί στη συνέχεια στις 22 Ιουνίου ο Σαντάμ και αυτός ένας από τους σημαντικούς μουσικούς του είδους που έρχεται στο Θεατράκι της Μαρίνας στην Πάτρα για να δώσει τη δική του νότα στο συναυλιακό καλοκαίρι της πόλης.

Στις 13 Ιουλίου ο FY κάνει την δική του παρουσίαση στο Θεατράκι της Μαρίνας Πάτρας. Ο FY, ο δημιουργός πολλών επιτυχιών της σημερινής γενιάς, όπως "Den Me Theloun", "Superstar", "Nisi" και πολλές ακόμη, ετοιμάζεται να χαρίσει στη σκηνή μια αξέχαστη νύχτα γεμάτη μουσική με πολλές εκπλήξεις!

Με την πρώτη και αποκλειστική παρουσίαση του άλμπουμ του, "Lingo 2", ο "FY" υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε έναν συναρπαστικό μουσικό κόσμο.


Dani Gambino - SIMPLOKES (Official Music Video)


TOQUEL, LILA - ALLOU (Official Music Video)


ΣΑΝΤΑΜ - ΓΙΑ ΣΕΝΑ (PROD BY SOLID)


FY - Δε με θέλουν (Official Music Video)