Ο Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε για τη μάχη του με την κατάθλιψη και τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν για τον ίδιο και τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.

Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Fay’sTime».

Όσον αφορά στο πώς προέκυψε η κατάθλιψη, ο Στράτος Τζώρτζογλου δήλωσε: «Καταρχάς, συνειδητοποίησα πόσο εύκολο είναι να πέσει κανείς σε κατάθλιψη. Επειδή εγώ μια ζωή ήμουν δοσμένος στη δουλειά, δούλευα από το πρωί έως το βράδυ, παραγωγές, θέατρο, συνεντεύξεις, εξώφυλλα. Η ζωή μου ήταν σε μια συνεχή ταχύτητα για πάρα πολλά χρόνια. Ξαφνικά το ρολόι σταμάτησε όταν πέθανε η μάνα μου. Εκεί, ενώ είχα αφιερώσει όλη μου τη ζωή στη μητέρα μου - τα έκανα όλα αυτά για να είναι περήφανη η μητέρα μου - συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ανάγκη την είχα για να συνεχίσω να υπάρχω».

Επίσης, περιέγραψε ότι μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «Φάρμα» είναι που είδε τα πρώτα σημάδια: «Για να ξεπεράσω αυτό το πράγμα μπήκα στη "Φάρμα". Ακριβώς, για να πάει το μυαλό μου μακριά. Στη "Φάρμα" έδειξα έναν εαυτό, ναι μεν ήμουν ο εαυτός μου, αλλά στα όρια. Ήμουν πολύ χαρούμενος, όταν ήμουν χαρούμενος, ήμουν πολύ θυμωμένος, όταν ήμουν θυμωμένος. Αυτό αμέσως μετά τη "Φάρμα" έσκασε και έγινε βαθιά κατάθλιψη. Άκουγα και εγώ για κατάθλιψη και νόμιζα ότι είναι μελαγχολία ή ότι κάποιοι γεννιούνται περίεργοι. Δεν περίμενα να μου συμβεί. Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι για 2 χρόνια. Δεν ήθελα να δίνω συνεντεύξεις».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη διάγνωσή του, αλλά και στον τρόπο που ξεπέρασε την κατάθλιψη: «Έγινε η διάγνωση. Εγώ τον θεώρησα τρελό τον ψυχίατρο ότι θα γίνω κάποια στιγμή καλά. Μου έδωσε φαρμακευτική αγωγή ελαφριά και κάποια στιγμή έγινα καλά. Ξαφνικά ένα πρωί σηκώθηκα σαν να μην είχα περάσει αυτή την κόλαση, αυτή τη βαθιά νύχτα. Σηκώθηκα και ήμουν φυσιολογικότατος, ήμουν καλύτερα από ό, τι ήμουν πριν την κατάθλιψη».

Η σύζυγός του, Σοφία Μαριόλα, δυσκολεύτηκε με την ψυχολογική του κατάσταση, όμως του συμπαραστάθηκε αυτό το διάστημα των 2 χρόνων. Ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Η σύζυγός μου πέρασε μεγάλο λούκι με την κατάθλιψή μου, στεναχωρήθηκε πολύ, δεν μπορούσε να βλέπει τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί και ήταν λαμπερός, υπέροχος, μέσα στις διακοπές και στην τρέλα… ξαφνικά να έχει γίνει άλλος. Της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τα δύο χρόνια που μου στάθηκε».

Σε ερώτηση για τις φήμες χωρισμού, ο ηθοποιός διευκρίνισε: «Έχω υποστεί πολλά χρόνια να ακούω ψευδείς πληροφορίες γύρω από το άτομό μου. Κάνουν την τρίχα τριχιά. Πήγα διακοπές το Πάσχα στην Κρήτη και, επειδή η Σοφία δεν έκανε όλες τις διακοπές γιατί πήγε στη μητέρα της που είχε ένα ατύχημα στα πόδια, έγραψαν ότι χωρίσαμε, γιατί βγάλαμε φωτογραφίες σε διαφορετικά μέρη. Φαντάσου τι θα γραφτεί φέτος που δεν θα κάνουμε καθόλου διακοπές μαζί».

Τέλος, ο Στράτος Τζώρτζογλου σημείωσε: «Εννοείται ότι περάσαμε κρίση στη σχέση μας, είναι μέσα στη λογική του έρωτα. Οι εραστές για να πάρουν φωτιά, πρέπει να περάσουν ένα διάστημα απομάκρυνσης, για να ζητήσουν να ξαναβρεθούνε. Είναι στη φύση του έρωτα».