Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6) και αφορά στη στυγερή δολοφονία της 11χρονης Βάσως στην Ηλεία.

Ο 37χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης, ο οποίος είναι ο θείος της άτυχης ανήλικης, σκότωσε το κορίτσι όταν εκείνο του αρνήθηκε να συνευρεθούν ερωτικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Βικτώρια Δαράτου βρέθηκε στα δικαστήρια, όπου συνάντησε τον άλλο θείο της 11χρονης από την Ηλεία. Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας στα χέρια τη φωτογραφία της αδικοχαμένης ανιψιάς του ξέσπασε στον αέρα κατά του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

«Έχω έρθει εδώ να αντικρίσω αυτόν τον άνθρωπο και να τον ρωτήσω εγώ ο ίδιος, επειδή είναι πρώτος μου ξάδερφος, γιατί το έκανε αυτό στην ανιψιά μου; Τι του έκανε το κοριτσάκι 11 χρονών; Ήταν ένα αγγελούδι, γιατί το βασάνισε τόσο σκληρά; Γιατί το τιμώρησε έτσι;», δηλώνει ο θείος της ανήλικης Βάσως.

«Όλοι όσοι έχουμε έρθει εδώ το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη! Γιατί το έκανε αυτό στη Βάσω μας ο άνθρωπος που έχει κι αυτός παιδιά να μεγαλώσει;», τόνισε ο άντρας από την Ηλεία για το στυγερό έγκλημα.

«Δεν σεβάστηκε ότι τον ταΐζανε μέσα στο σπίτι τους, επειδή ήταν παρατημένος αυτός. Τον βοηθούσαν για εργασία, φαγητό και πήγε αυτός ο αλήτης και έκανε αυτό το πράγμα. Είχε καταδικαστεί πάλι. Η Δικαιοσύνη αφήνει όλους τους βιαστές έξω και αν ένας άνθρωπος δεν έχει να φάει θα τον πάνε μέσα», σημείωσε άλλος συγγενής από την Ηλεία στην κάμερα του Alpha.