Σε παρουσίαση βιβλίου βρέθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου και μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών. Μεταξύ άλλων, η γνωστή επικοινωνιολόγος αναφέρθηκε στο Tv Queen και τόνισε πως είναι μεγάλο λάθος να ψάχνεις τη νέα Ελένη Μενεγάκη.

«Για εμένα το Tv Queen ήταν μία εξαιρετική συνεργασία. Πέρασα πάρα πολύ καλά. Το έκανα πολύ συνειδητά με συγκεκριμένο σκοπό. Προέκυψε αυτό που ήθελα να προκύψει. Θα ήθελα να διαρκέσει παραπάνω. Εγώ θεωρώ ότι ό,τι ήταν να φανεί φάνηκε. Οπότε καταλαβαίνω ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε» είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

«Το Tv Queen δεν ευνοήθηκε. Όχι μόνο από τις συνθήκες αλλά και από την αυτοπεριγραφή του. Δηλαδή φανταζόμασταν όλοι ότι θα δούμε ένα hard-core ριάλιτι με 16 γυναίκες που θα έκαναν τα πάντα για να βρεθούν στην πρώτη θέση. Αυτό δεν επετεύχθη και αν με ρωτάς εγώ χαίρομαι πάρα πολύ που τελειώνουμε νωρίτερα» πρόσθεσε.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία αποκάλυψε ότι κάποιοι την έφεραν στην Αθήνα για να γίνει «η νέα Μενεγάκη». «Το θεωρώ το μεγαλύτερο λάθος. Το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν με την Ελεονώρα Μελέτη και δεν υπάρχει χειρότερο λάθος. Πολύ αποτελεσματική συνταγή για να καταστρέψεις κάποιον» είπε.