«Μου είπαν ότι βρήκαν ένα κοριτσάκι σε ένα χωράφι χτυπημένο» ανέφερε η μητέρα, η οποία βρισκόταν για ώρες στο Αστυνομικό Τμήμα, την ώρα που αποκαλύπτονταν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στον Πύργο.

Η κόρη της είχε ήδη βρεθεί νεκρή, μαχαιρωμένη στο λαιμό, ενώ ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι συγγενής της και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ανήλικου, είχε ήδη ομολογήσει τη δολοφονία της.

Η μητέρα, χωρίς ακόμα να γνωρίζει τις εξελίξεις, μίλησε στο MEGA και στο Live News, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου είπαν ότι βρήκαν ένα κοριτσάκι σε ένα χωράφι χτυπημένο. Το παιδί μου είναι νεκρό. Δεν έχω τίποτα άλλο. Είμαι στην Αστυνομία.

Είμαι εδώ και τέσσερις ώρες. Δεν μου έχουν πει τίποτα για ύποπτο. Είμαι εδώ τέσσερις ώρες και δεν μου έχουν πει τίποτα. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι βρήκαν ένα κοριτσάκι παρατημένο χτυπημένο σε ένα χωράφι».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε: «Εδώ και 3-4 λεπτά, ενημερώθηκε η μητέρα γι’ αυτό ακριβώς που είπε. Της είπαν ότι βρήκαν ένα παιδί, δεν έχει ταυτοποιηθεί το παιδί, δεν το έχει αναγνωρίσει ακόμα κανείς.

Αυτός από ό,τι φαίνεται έχει συλληφθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού ανηλίκου. Αν είναι αυτό το παιδί, το παιδί το έχει σφάξει, προφανώς με μαχαίρι. Το έσφαξε και το παράτησε σε ένα χωράφι έξω από τα Λεχαινά, ένα παιδί 11 χρονών, αυτός ο… κύριος».