Όχι ένα, αλλά δύο ρεύματα έχει κόψει ο παραλιακός ποδηλατόδρομος στην Όθωνος Αμαλίας, με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία των οδηγών να είναι μεγάλη. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οδηγοί που περνάνε σε καθημερινή σχεδόν βάση από την Όθωνος Αμαλίας αφού με τις εργασίες που γίνονται σε όλο το κέντρο είναι ο μοναδικός δρόμος για να βγει κανείς από τον αστικό ιστό, το ένα ρεύμα που έχει κοπεί έχει να κάνει τον παραλιακό ποδηλατόδρομο.

Ένα έργο που επί της ουσίας δεν χρησιμεύει σε κάτι αφού τα ποδήλατα που περνάνε από εκεί είναι ελάχιστα και το μόνο που έχει κάνει έως τώρα είναι να δημιουργεί προβλήματα στο κυκλοφοριακό.

Το δεύτερο έχει να κάνει με το γεγονός ότι στην άλλη πλευρά της Όθωνος Αμαλίας υπάρχουν παρκαρισμένα και διπλοπαρκαρισμένα ακόμα και σε σημεία που απαγορεύεται η στάθμευση.

Έτσι ένας δρόμος ταχείας κυκλοφορίας (γιατί αυτό ήταν η συγκεκριμένη οδός άσχετα από τα σχέδια του δήμου για να τον μετατρέψει σε δρόμο αναψυχής) έγινε ένας ακόμα βραχνάς για τους οδηγούς και το κυκλοφοριακό αυτής της πόλης.

Όπως λένε η ταλαιπωρία που είναι αναγκασμένοι να υποστούν είναι ακόμα μεγαλύτερη, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες, με όλη αυτή τη ζέστη που κάνει, με τα νεύρα στη… τσίτα.