Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή «Δύο στις 10» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο bullying που έχει υποστεί ως ηθοποιός στη «Λάμψη».

Όπως εξήγησε, η συμμετοχή της στη σειρά, λειτουργούσε ως ανασταλτικός παράγοντας για άλλες προτάσεις, όπως στο θέατρο.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε: «Ο Φώσκολος με πήρε μετά από ακρόαση, με εμπιστεύτηκε γιατί μόλις είχα βγει από τη σχολή και άνοιξε την καριέρα μου. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα εμείς τότε γιατί γινόταν ένα bullying τεράστιο όταν έπαιζες στη Λάμψη. Έπεφτε το όνομά σου σε ένα θέατρο και έλεγαν “έλα τώρα, αυτή έπαιζε στη Λάμψη”. Επίσης είχα πει σε έναν πρωταγωνιστή ότι θα ενδιαφερόμουν να παίξω μαζί του – γιατί είμαι άνθρωπος που ζητάω- και μου είπε “δεν θα γίνω εγώ κολυμβήθρα του Σιλωάμ (να ξεπλύνω τη Λάμψη)”. Δεν έμεινα πάρα πολύ στη Λάμψη. Σήμερα χαίρομαι που δεν υπάρχει αυτή η αντίληψη».

Σε παλαιότερη αναφορά της για τη σειρά του Νίκου Φώσκολου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε αναφέρει ότι έπαιρνε πολύ υψηλή αμοιβή.

«Εγώ θα σου πω τη δική μου άποψη. Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και έπαιρνα λεφτά –για την περίοδο εκείνη- συγκλονιστικά. Για τα δεδομένα; Πρωτοεμφανιζόμενη; Τι να σου πω τώρα… Έπαιρνα 600.000 δραχμές τον μήνα. Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη» είχε πει.