Συνεχίζονται οι παρουσιάσεις διαφόρων τάξεων του Ωδείου της Πολυφωνικής μετά από την επιτυχή πραγματοποίηση των τριών πρώτων συναυλιών του κύκλου «Συναυλίες των σπουδαστών».

Το βράδυ του Σαββάτου διεξήχθη η 4η κατά σειρά συναυλία του Ωδείου, Σχολών πιάνου, τάξεων των καθηγητριών Έφης Καββαδία και Αρετούσας Νικολοπούλου.


Αρετούσα Νικολοπούλου - Φένια Μικρούλη • Allegro / Anton Diabelli


@patrasevents

Έφη Καββαδία και Αγγελική Πετροπούλου • Πιάνο για 4 χέρια • «Συναυλίες των σπουδαστών» από την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας 08/06/24

πρωτότυπος ήχος - patrasevents.gr

18 σπουδαστές παρουσίασαν στο κοινό την εργασία τους, που αναφέρεται σε ερμηνείες διαφόρων συνθετών πιάνου για 4 χέρια, όπως: Ferdinand Beyer, Daniel Turk, Ludwig van Beethoven, Carl Czerny, Scot Joplin, Ivan Szelenyi, Anton Diabelli, Emile Waldteufel, Leonard Cohen, Larysa Ivanenko, Dmitri Shostakovich, John Field και Antonin Dvorak.

Η συναυλία, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Τόλης Νομικός» του Οργανισμού, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.


ΠΙΑΝΟ ΓΙΑ 4 ΧΕΡΙΑ - Έφη Καββαδία Ζερβά και Αρετούσα Νικολοπούλου στις συναυλίες των σπουδαστών


@patrasevents

Έφη Καββαδία Ζερβά και Αρετούσα Νικολοπούλου • Πιάνο για 4 χέρια • «Συναυλίες των σπουδαστών» από την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας

πρωτότυπος ήχος - patrasevents.gr