Ένα διήμερο φωτιά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ για τις δύο μεγάλες συναυλίες των Coldplay.  Πρόκειται για το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού για το οποίο όλα τα εισιτήρια και στις δύο συναυλίες ήταν sold out από τις πρώτες ώρες που ανακοινώθηκε το μουσικό αυτό γεγονός.

Όποιοι πρόλαβαν δηλαδή ήταν οι τυχεροί. Ανάμεσα σε αυτούς και ορισμένοι πατρινοί που αναμένεται να πάνε από την Πάτρα στο ΟΑΚΑ.  Ήδη οι θαυμαστές των Coldplay φτάνουν από τα ξημερώματα στο ΟΑΚΑ από όλη την Ελλάδα  για την πολύ- αναμενόμενη μεγάλη συναυλία του φετινού καλοκαιριού.

Κάποιοι έφεραν καρεκλάκια, κάποιοι ακόμα και στρώματα θαλάσσης για να ξεκουραστούν κατά την πολύωρη αναμονή. Οι περισσότεροι  φανατικοί θαυμαστές των Coldplay και ευελπιστούν να είναι από τους πρώτους που θα μπουν μέσα στο ΟΑΚΑ, ώστε να εξασφαλίσουν μια καλή θέση στη σκηνή.

120.000 άνθρωποι θα βρεθούν συνολικά στις δύο sold out συναυλίες του βρετανικού συγκροτήματος. Στο στάδιο έφτασαν 27 μεγάλα φορτηγά, τα οποία μεταφέρουν όλα τα αναγκαία για το σόου του βρετανικού συγκροτήματος.

Στο χώρο θα υπάρχουν ειδικές πίστες χορού οι οποίες επιτρέπουν στους θαυμαστές τους να παράγουν ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και στατικά ποδήλατα που όποιος θέλει θα ανεβαίνει, θα ποδηλατεί και έτσι θα παράγει ενέργεια.