Ένα μήνα μετά την Eurovision 2024 και έχοντας κάνει όλους τους Έλληνες να παρακολουθήσουν σύσσωμοι μετά από πολλά χρόνια το διαγωνισμό, η Μαρίνα Σάττι έρχεται δυναμικά με ένα worldwide P.O.P tour για να προωθήσει τον καινούργιο της δίσκο όπου σε λιγότερο από 1 μήνα πηγαίνει εξαιρετικά στα streams τόσο εντός όσο και εκτός Ελληνικών συνόρων!

Με την ίδια τη Μαρίνα να προϊδεάζει για ακόμα περισσότερες ημερομηνίες παρακάτω μπορείτε να δείτε τα μέρη που θα εμφανιστεί για όλο το 2024.

Στην Πάτρα θα εμφανιστεί στο Street Food Festival στις 21 Σεπτεμβρίου.


Φυσικά το Ζάρι με το οποίο μας εκπροσώπησε στην Eurovision μετά από τρεις μήνες κυκλοφορίας έχει γίνει τετραπλά πλατινένιο δείχνοντας έτσι την τεράστια απήχηση που είχε και συνεχίζει να έχει στον κόσμο.

Επίσης πλατινένιο έχει γίνει το Tucutum το οποίο κυκλοφόρησε η Μαρίνα πέρυσι τον Ιούνιο και το οποίο ήταν ένα τραγούδι που οι ξένοι φανς που το άκουγαν είχαν ενθουσιαστεί μέχρι να μπορέσουν να ακούσουν το ζάρι. Χρυσά έχουν γίνει τα δυο ολοκαίνουργια τραγούδια, Lalalala και Mixtape τα οποία έγιναν αμέσως viral και τράβηξαν την προσοχή όλων στα social media μετά την κυκλοφορία τους και συνεχίζουν τη δίκη τους πορεία στα streams!