Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς προσφέρουν τη δυνατότητα στους μαθητές που θα φοιτήσουν στην Α' Λυκείου να φοιτήσουν ΔΩΡΕΑΝ στα Θερινά Τμήματα διάρκειας 4 εβδομάδων και, αξιοποιώντας το καλοκαίρι προς όφελος της εκπαιδευτικής τους πορείας, να ξεκινήσουν το Λύκειο τον Σεπτέμβριο από την καλύτερη αφετηρία.

Στα Θερινά Τμήματα της A' Λυκείου οι μαθητές ανακεφαλαιώνουν την ύλη της Γ' Γυμνασίου και καλύπτουν τα γνωστικά τους κενά εν όψει του Λυκείου. 

Όπως ανέφερε και η κα Γόγολου, μαθηματικός και διευθύντρια του φροντιστηρίου Πουκαμισάς (Πάτρα-Κέντρο), για μια τάξη τόσο κομβικής σημασίας όσο η Α΄ Λυκείου, τα θερινά μαθήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να ομογενοποιηθει το επίπεδο των μαθητών της τάξης, να καλυφθούν τυχόν κενά των μαθητών και να προετοιμαστεί το τμήμα για την έναρξη των χειμερινών μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς. Είναι κάτι που κάνουμε για όλη την τάξη, για τον καθηγητή αλλά και για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Εξασφάλισε τη Δωρεάν φοίτηση στα Θερινά Τμήματα με την εγγραφή σου από τώρα στα Χειμερινά Τμήματα.

Γιατί να επιλέξεις τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς από την Α' Λυκείου

Τράπεζα Θεμάτων 

Από την Α' Λυκείου στα Φροντιστήρια Πουκαμισάς με

  • καθημερινή επίλυση θεμάτων από την Τράπεζα Θεμάτων και
  • Διαγωνίσματα Προσομοίωσης με θέματα από την Τράπεζα Θεμάτων

οι μαθητές αποκτούν προβάδισμα επιτυχίας. 


Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς

Οι μαθητές ξεκινούν το Λύκειο από την καλύτερη αφετηρία. Με το “Σύστημα Επιτυχίας Πουκαμισάς“ εξασφαλίζουν:

  • υψηλού επιπέδου προετοιμασία με τους καλύτερους καθηγητές
  • μάθημα στο τραπέζι
  • πραγματικές Προσομοιώσεις Εξετάσεων
  • συστηματική παρακολούθηση της εκπαιδευτικής τους πορείας από τον Σύμβουλο Καθηγητή

Για τους μαθητές της Α' Λυκείου η Τράπεζα Θεμάτων έχει επιφέρει 2 σημαντικές αλλαγές:

Στον τρόπο επιλογής των θεμάτων των προαγωγικών εξετάσεων του Ιουνίου: Το 50% των θεμάτων ορίζεται με τυχαία επιλογή από την Τράπεζα Θεμάτων και το υπόλοιπο 50% από τον διδάσκοντα ή τους διδάσκοντες του μαθήματος στο κάθε σχολείο.

Στην εξεταστέα ύλη: Η εξεταστέα ύλη καθορίζεται από απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και δεν εξαρτάται από τους διδάσκοντες της σχολικής μονάδας.

Η Τράπεζα Θεμάτων αποσκοπεί στην καλύτερη κάλυψη της σχολικής ύλης.  Ταυτόχρονα, βέβαια, εξασφαλίζει και την ομοιογένεια του βαθμού δυσκολίας των θεμάτων σε όλα τα σχολεία της χώρας. Αυτά τα δύο, όμως, καθιστούν αναγκαία για τους μαθητές της Α’ Λυκείου την οργανωμένη προετοιμασία τους για τις προαγωγικές εξετάσεις του Ιουνίου.

Μην χάσετε την ευκαιρία! Για ενημέρωση σχετικά με τις εγγραφές καλέστε στο 261 027 1461 ή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα:

https://form.jotform.com/241471469789372