Άκρως συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες».

Στα προσεχή επεισόδια η Μάγια μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Παράλληλα, η Φρόσω σκοτώνει τον αστυνόμο Βελλή.

Μία απρόσμενη ανακάλυψη έρχεται στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Ψυχοκόρες» και αναστατώνει ιδιαίτερα τη ζωή της Μάγιας. Η γυναίκα αρχίζει να έχει κάποιες ξαφνικές αδιαθεσίες. Αρχικά, δεν δίνει μεγάλη σημασία στα σημάδια και παραμένει αφοσιωμένη στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην πολιτική.

Κάποια στιγμή, όμως, έχει τόση λιποθυμίας, η οποία τη θορυβεί και τρομάζει τόσο την ίδια όσο και τον Λεωνίδα, ο οποίος είναι παρών στο συμβάν. Μάλιστα, ο άντρας, ανησυχώντας για την υγεία της κυρίας του, τη συμβουλεύει να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει από το αυξημένο επαγγελματικό της πρόγραμμα. Ύστερα από αυτό το περιστατικό, η Μάγια αποφασίζει να επισκεφθεί τον γιατρό της προκειμένου να διαπιστώσει τι της συμβαίνει. Συγχρόνως, αρχίζει να υποψιάζεται ότι οι ζαλάδες και οι ανακατωσούρες ίσως οφείλονται σε μια πιθανή εγκυμοσύνη. Έτσι, πηγαίνει στη γυναικολόγο της, η οποία της επιβεβαιώνει ότι περιμένει παιδί.

Η εξέλιξη αυτή συγκλονίζει τη δραστήρια πολικό, καθώς πρόκειται για μία εγκυμοσύνη που ήρθε εντελώς ξαφνικά και σε μία δύσκολη στιγμή. Η Μάγια έχει χωρίσει από τον εραστή της, τον Δημοσθένη, ενώ παράλληλα συμβιώνει με τον Παύλο εντελώς συμβατικά και ο γάμος τους είναι πλέον «λευκός».

Ωστόσο, το προηγούμενο διάστημα είχε ερωτικές επαφές και με τους δύο άντρες και για αυτόν τον λόγο δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά ποιος είναι ο πατέρας του μωρού που κυοφορεί. Αποφασίζει, λοιπόν, να μη μιλήσει σε κανέναν για την εγκυμοσύνη της. Παράλληλα, οργανώνει τις σκέψεις της για να μπορέσει να διαχειριστεί τη νέα κατάσταση της ζωής της και να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις σχετικά με το μέλλον.

Πηγή: My TV