Έχει την ιδανική πρόταση για τα νύχια σας, την απασχολεί το design τους, φροντίζει να νιώσετε οικεία, και ξέρει να μετατρέπει την επιθυμία σας σε ένα τέλειο αποτέλεσμα για τα άκρα σας που θα λατρέψετε! 

Ο λόγος για την ποδολόγο Χριστίνα Γεωργοπούλου με το nail studio "Christine's Inn", με μακρά πορεία στον χώρο της περιποίησης των άκρων και της ομορφιάς και εξειδίκευση σε νύχια με θέματα μυκητιάσεις και είσφρυσης όνυχος αλλά και διαβητικών ποδιών.

Με μεράκι για την δουλειά της συνεχίζει να εξελίσσεται και να εξασφαλίζει για όλους εσάς το καλύτερο, συμβαδίζοντας με την τελευταία τάση της μόδας και τα καλύτερα προϊόντα για ένα μανικιούρ ή πεντικιούρ που θα τραβά τα βλέμματα.

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε την περιποίηση των άκρων σας και με υπηρεσίες μακιγιάζ και αισθητικής που θα βρείτε στον χώρο έχοντας έτσι εξασφαλίσει το τέλειο δώρο για τον εαυτό σας.

Με το χαμόγελό της σας υποδέχεται και σας κάνει αμέσως να νιώσετε οικεία, ενώ μέρος του χαρακτήρα της αποτυπώνεται και στον χώρο που έχει φροντίσει να εκπέμπει θετική αύρα, ρομαντισμό και λίγο παραμύθι με τους τόνους του ροζ και του γκρι να κυριαρχούν.


Στο νέο της βήμα λοιπόν σας καλεί να σταθείτε δίπλα της και να δημιουργήσετε νέες στιγμές γεμάτες περιποίηση, ομορφιά και λάμψη.

Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 στις 20:00, σας προσκαλεί στα εγκαίνια του καταστήματός της, Christine's Inn - Σολωμού 72. Μια νέα αρχή σε μια πορεία που συνεχίζεται, πάντα χάρη σε όλους εσάς!


Christine's Inn
Σολωμού 72

τηλέφωνο επικοινωνίας 261 036 5507

Fb: Christine's Inn Nails&Beauty 

Instagram: @christinesinnpatras