Σε δήλωσή του στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητας των Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αχαΐα, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Αχαΐας, τόνισε:

“Με την κεντρική προεκλογική μας συγκέντρωση με ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, αύριο Πέμπτη 6 Ιουνίου 8.30 μ.μ., στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, κορυφώνεται η προεκλογική μας δραστηριότητα στην Αχαΐα.

Και μπροστά στη συγκέντρωση και μέχρι την τελευταία στιγμή για να κλείσουν οι κάλπες της Κυριακής, δίνουμε τη μάχη να φτάσει ευρύτερα, πιο πλατιά στους εργαζόμενους, το λαό, τη νεολαία, το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ!

Καλούμε ιδιαίτερα, όλους όσοι προβληματίζονται για το τι θα κάνουν την Κυριακή και τους λέμε, ότι σήμερα έχουν επιλογή. Να στηρίξουν με αποφασιστικότητα το ΚΚΕ!

Το ΚΚΕ, που αφενός δεν ζητά να συμφωνεί κάποιος σε όλα με την πολιτική του και αφετέρου, την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών, θα συμβάλει με καλύτερες προϋποθέσεις στην ισχυροποίηση του ρεύματος αμφισβήτησης της αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ, της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και των υπολοίπων κομμάτων που εξωραΐζουν την αντιδραστική πολιτική και χαρακτήρα της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ!

Με το ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό, για να δυναμώσει το αντίπαλο δέος απέναντί τους, για πολύ πιο δυνατό λαό και την επόμενη μέρα των εκλογών!”.