Τον μπελά τους έχουν βρει τα καταστήματα εστίασης στον παραλιακό δρόμο των Ροϊτίκων, Βραχνεΐκων και Μονοδεντρίου, με τους συνεχείς ελέγχους που γίνονται από την αστυνομία για την ηχορύπανση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία με το… που νυχτώνει, έχει κάθε βράδυ μια σχεδόν μόνιμη παρουσία στην περιοχή, «κτενίζοντας» όλα τα καταστήματα του παραλιακού δρόμου και ελέγχοντας αν τα ντεσιμπέλ είναι πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι με το που έρχεται η αστυνομία και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των ελέγχων, η κίνηση και ο κόσμος που έχει πάει σε ένα μαγαζί για να διασκεδάσει και να περάσει καλά «σπάει».

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές η αστυνομία έρχεται μετά από καταγγελίες που γίνονται από συγκεκριμένους κατοίκους της περιοχής που μπορεί να ενοχλούνται κάπως από τη μουσική, αλλά εκείνο που επιδιώκουν είναι να δείξουν τις αδυναμίες που υπάρχουν από πλευράς δήμου.

Είναι οι ίδιοι που διαμαρτύρονται στην δημοτική αρχή για το θέμα της στάθμευσης και του γεγονότος ότι τις νύχτες ο παραλιακός αυτός δρόμος είναι γεμάτος από αμάξια. Σε πολλά από αυτά που υποστηρίζουν έχουν δίκιο.

Όμως με την στάση τους την πληρώνουν τα μαγαζιά, όταν τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά προσπαθούν να μην ενοχλούν και να τηρούν τα προβλεπόμενα, ξέροντας ωστόσο ότι τα σπίτια είναι σε απόσταση αναπνοής.