Στα «Ποσειδώνια 2024» παρευρέθηκε το βράδυ η Κατερίνα Καινούργιου, όπου εκεί συνάντησε τη Φαίη Σκορδά καθώς και αρκετούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Όπως ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Alpha, δεν πρόσεξε αν βρίσκεται εκεί κι η Δανάη Μπάρκα, αλλά δεν θα τη χαιρετούσε και να την έβλεπε.

«Μου φάνηκε ότι είδα την Ελένη Μενεγάκη με ένα λευκό φόρεμα, δεν είμαι σίγουρη. Είχε πολλά τηλεοπτικά ονόματα. Είδα τη Μαρία Μπεκατώρου από μακριά, είδα τη Φαίη Σκορδά με ένα ωραίο κοντό φόρεμα κι ήταν μαζί με τον Γιώργο Ντάβλα και μάλιστα είπα ότι θα τη χαιρετήσω κι ήταν πολύ ευγενική. Τη φίλησα και της είπα: Φαίη μου όταν τελειώσει η σεζόν, να πάμε για ένα φαγητό οι δυο μας. Μου είπε με μεγάλη μου χαρά κι ήταν πολύ ευγενική κι όμορφη. Με τη Φαίη μίλησα πιο πολύ» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου κι όταν ρωτήθηκε για τη Δανάη Μπάρκα απάντησε: «Τη Δανάη δεν την είδα, αλλά δεν ξέρω αν θα τη χαιρετούσα αν την έβλεπα. Μπορεί να της έκανα νεύμα αλλά…»

«Σε αυτή τη ζωή έχουμε το δικαίωμα να χαιρετάμε και να μιλάμε αυτούς που θέλουμε και να κάνουμε το αντίθετο σε αυτούς που δεν θέλουμε. Τα υποκριτικά ότι χαιρετιόμαστε όλοι με όλους να τα αφήσουμε πίσω κάποια στιγμή. Δεν μπορεί να τα έχουμε καλά όλοι με όλους» σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Πάντως χάρηκα για τη Φαίη γιατί δεν είχαμε βρεθεί από κοντά και καθόταν διακριτικά και δεν θα μπει μέσα να κάνει θόρυβο. Με τη Φαίη έχουμε βρεθεί τόσες φορές κι έχουμε μιλήσει. Δεν είχαμε βρεθεί όλο τον χρόνο» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να ευχαριστεί την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ για τον χειρισμό του θέματος με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα και τον δήμο Σαρωνικού.