Εκείνη είπε το μεγάλο "Yes I Do" κι εκείνος την ακολούθησε στο μονοπάτι! Το ερωτευμένο ζευγάρι ο Νίκος Παπαδόπουλος, επιχειρηματίας και πρώην αθλητής πυγμαχίας και η αγαπημένη του Ευαγγελία Θέου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο πανέμορφο Πόρτο Χέλι.

Ο ένας δε μπορούσε να πάρει τα μάτια του από τον άλλο ενώ η συγκίνηση και η τρυφερότητα ήταν διάχυτη καθ'όλη την διάρκεια του μυστηρίου!

Εκείνη πανέμορφη, έλαμπε στο κομψό νυφικό της που αναδείκνυε την ομορφιά της και εκείνος χαμογελαστός να στέκεται στο πλευρό της και να μην μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό και την αγάπη του!


Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Αιμιλιανού στο Πόρτο Χέλι το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 με τους κουμπάρους του ζευγαριού Γιώργο Πέττα και Μαρία Κασία, να είναι συγκινημένοι.

Το ζευγάρι σε αυτή την μοναδική στιγμή επέλεξε να έχει κοντά του, αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Ήταν όλοι εκεί για να ευχηθούν στους νεόνυμφους και να ζήσουν τις μοναδικές αυτές στιγμές που θα κρατούν ενθύμιο για μια ζωή.


Ένας γάμος με απλότητα και αισθητική, με τα χρώματα της θάλασσας και του ουρανού να προσθέτουν τα δικά τους στοιχεία στην αρχή της κοινής τους ζωής!

Μετά το μυστήριο ακολούθησε το γαμήλιο γλέντι στο Έπαυλις στο Πόρτο Χέλι με τα λευκά τριαντάφυλλα να διακοσμούν το σκηνικό όπως ακριβώς ήταν και η διακόσμηση της εκκλησίας.


Ήταν σίγουρα η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους και το όμορφο ταξίδι μόλις ξεκίνησε με πολλή αγάπη, ρομαντισμό, θαυμασμό και τρυφερότητα!


Το patrasevents.gr τους εύχεται Βίον Ανθόσπαρτον!

Φωτογραφίες: Kostas Sinis Photography