Το Επιμελητήριο Αχαΐας προτίθεται να συμμετάσχει, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Η φετινή διοργάνωση, επιδιώκει να αναδείξει το διεθνή δυναμικό εξωστρεφή χαρακτήρα της με την παρουσία διαφορετικών προϊόντων, γεύσεων και πολιτισμών, στοχεύοντας στο αγροδιατροφικό προϊόν και τις εξαγωγικές προοπτικές της αγοράς φιλοξενώντας και φέτος ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικότητας με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η ΔΕΘ θα υλοποιήσει πρόγραμμα επιχειρηματικών δράσεων ενεργοποιώντας πλατφόρμα για B2B συναντήσεις μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιρειών, αλλά και των εκθετών της τιμώμενης χώρας, η οποία θα αποτελέσει ιδανικό πεδίο για δικτύωση και επιχειρηματικές συνεργασίες.

Στη φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ, τιμώμενη χώρα θα είναι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας υπό τον τίτλο-ομπρέλα “made in Germany” καταλαμβάνοντας περισσότερα από 6.000 τετραγωνικά μέτρα, στα οποία θα παρουσιάζονται εκθέματα και υπηρεσίες κορυφαίων εταιρειών της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 88η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, το αργότερο, έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, στο e-mail: [email protected].

*ΠΡΟΣΟΧΗ: - στο σχετικό e-mail να γράφετε τα πλήρη στοιχεία επιχείρησής σας (επωνυμία & ΑΦΜ) και τρόπους επικοινωνίας
- απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε εξοφλήσει τις συνδρομές σας προς το Επιμελητήριο