Τη Μελίνα Ασλανίδου υποδέχθηκε στο πλατό του The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τους μεγάλους σταθμούς της καριέρας της, τις κορυφαίες συνεργασίες στη μουσική, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

«Είναι πολύ συνειδητό να ζω έτσι, να έχω καλοψυχία. Αυτή τη γραμμή την έχω πάρει από τους γονείς μου. Είμαι πολύ δοτικός άνθρωπος, θέλω να δίνω στον κόσμο πόσο μάλλον στον άνθρωπο που θα είναι δίπλα μου. Πλέον όμως υπάρχουν και κάποια όρια. Όταν πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης, είναι βάναυσο», εξομολογείται η Μελίνα Ασλανίδου.

«Γνώρισα τον Νίκο Παπάζογλου σε ένα μπαράκι όταν σπούδαζα στη Θεσσαλονίκη. Γίναμε φίλοι και ήρθε να με ακούσει μετά από πολλά χρόνια. Δάκρυσε όταν του αφιέρωσα τον Αύγουστο», περιγράφει στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Ήμουν πολύ τυχερή, γιατί όταν άρχισα να δουλεύω στην Αθήνα συνεργάστηκα με τον Γιώργο Νταλάρα. Το μόνο που δεν πρόλαβα να κάνω είναι να τραγουδήσω με τον Πασχάλη Τερζή», παραδέχεται η Μελίνα Ασλανίδου σε άλλο σημείο.

«Υπήρχε ένα τραγούδι που το ήθελα αλλά ο Αντώνης Βαρδής έλεγε ότι δεν μου πάει, γιατί είμαι λαϊκή τραγουδίστρια. Αυτό το τραγούδι είναι τα Συνθήματα», αποκαλύπτει η Μελίνα Ασλανίδου στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.