Μέσα στο ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα του Πατραϊκού στην παραλία Μαύρη Μύτη της Λακκόπετρας ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος καθαγίασε το εκκλησάκι που ευλαβικά ανήγειρε η οικογένεια Βύρωνα και Σόνιας Ξυπολιά.

Το ναΐδριο είναι αφιερωμένο στους Άγιους Πάντες και βρίσκεται στον περίβολο της εξοχικής κατοικίας της οικογενείας Αναστασίου Ξυπολιά.

Η τελετή του Αγιασμού έγινε το απόγευμα της Δευτέρας πλημμυρισμένη από "ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ" και οι λόγοι του Ποιμενάρχη ήταν βάλσαμο στις καρδιές των εκατοντάδων στενών συγγενών και φίλων, εργαζομένων και συνεργατών της επιχείρησης "ΞΥΠΟΛΙΑΣ" και φυσικά των γειτόνων που παρευρέθηκαν και συμπροσευχήθηκαν υπέρ υγείας "ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ".

Στην ιερή Αρχιεπισκοπική τελετή συμμετείχαν οι ιερείς Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου Εγλυκάδος π. Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, ο π. Ιωάννης Λακκόπετρας και ο π. Δημήτριος.

Η κατανυκτική βραδιά έκλεισε με δεξίωση που παρέθεσε η οικογένεια Ξυπολιά στον πανέμορφο κήπο του εξοχικού τους σπιτιού.

Τα συγχαρητήρια για την άψογη φιλοξενία απέσπασε η σύζυγος οικοδέσποινα Θεώνη - Σόνια και για τους πλούσιους μπουφέδες το Patras Catering.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:


Θυρανοιξία Ιερού Ναού Αγίων Πάντων - 1Θυρανοιξία Ιερού Ναού Αγίων Πάντων - 2Θυρανοιξία Ιερού Ναού Αγίων Πάντων - 3Θυρανοιξία Ιερού Ναού Αγίων Πάντων - 4Θυρανοιξία Ιερού Ναού Αγίων Πάντων - 5Θυρανοιξία Ιερού Ναού Αγίων Πάντων - 6Θυρανοιξία Ιερού Ναού Αγίων Πάντων - 7Θυρανοιξία Ιερού Ναού Αγίων Πάντων - 8Θυρανοιξία Ιερού Ναού Αγίων Πάντων - 9