Καλοκαίρι και η διάθεση ανεβασμένη για δυνατή μουσική, καλή παρέα και πολλά cocktails...που αλλού; Στον top προορισμό που ακούει στο όνομα ONA Drepano Beach που ξεκίνησε με ρυθμό και παρουσίες που θα σας ξετρελάνουν!

Πάμε ξεκινάμε ... για Summer Απογευματινή την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024 με τους ANDREAS VOULGARIS/NIKOS MOSCHOVAKIS/DIMITRIS KOLOVOURIS να "χτυπούν" στα decks με τις πιο hot επιλογές.


Μη φύγει κανείς. Συνεχίζουμε... με τον μοναδικό, ερωτικό και άκρως γοητευτικό Γιώργο Σαμπάνη που έρχεται για ένα μοναδικό live το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 στις 21:00 με τις μεγάλες του επιτυχίες για να σας ταξιδέψει μουσικά.

Ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με τη μπάντα του έρχονται να σας παρασύρουν και σας προσκαλούν να τραγουδήσετε ζωντανά αγαπημένα τραγούδια!

Όλα αυτά σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με φόντο την θάλασσα, παρέα τα αστέρια και τον ήχο των κυμάτων που θα συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα.Γιώργος Σαμπάνης - Πριν Πεις Σ´Αγαπώ | Official Video Clip

Μαζί του στα decks θα είναι ο DJ Giorgos Hiotis, προσθέτοντας τον δικό του ρυθμό στη βραδιά που σας κρατά συντροφιά στο ONA Drepano Beach κάθε Σάββατο.


Γιώργος Σαμπάνης - Ρώτα | Official Music Video

Μη λείψει κανείς! Η υπόσχεση είναι μια...να κάνουν τις ημέρες του καλοκαιριού να σας μείνουν αξέχαστες και σίγουρα έχουν τον τρόπο.

Μόλις ξεκίνησαν...δεν έχετε δει ακόμη τίποτα!

ONA Drepano Beach...στην παραλία Δρεπάνου and stay tuned...