Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» ήταν ο Λευτέρης Ελευθερίου. Ο ηθοποιός απάντησε και για το metoo, με αφορμή τη δίκη Φιλιππίδη στο Εφετείο, η οποία πήρε αναβολή.

«Έγινε ένα μεγάλο cancel εκείνη την εποχή, όχι αδικαιολόγητα. Εγώ δεν ήμουν θύμα, αλλά είχαμε βγει σε μια ομαδική καταγγελία και λέγαμε ότι θα προτιμούσαμε να αλλάξει λίγο το κλίμα των προβών και των παραστάσεων. Ένας άνθρωπος που είναι διάσημος, μπορεί μια ρετσινιά να την κουβαλάει σε όλη του τη ζωή. Ενώ ένας άνθρωπος που είναι βενζινάς ή μάστορας να το κάνει και μετά από δυο χρόνια θα το ξέρει μόνο το κοινωνικό του περιβάλλον», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ανέφερε: «Όταν γίνεται το cancel και βγαίνεις και διεκδικείς followers από αυτούς και θέλεις να βγαίνεις στην επικαιρότητα, καλό είναι ένα κομμάτι της διαφήμισης που θα πάρεις εκείνη την περίοδο, να το διαθέσεις για τα παιδιά που δεν είναι τόσο διάσημα και θα οδηγηθούν στα δικαστήρια και μπορεί να μην έχουν να πληρώσουν και τη δίκη».

Κλείνοντας, ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε: «Από τη στιγμή που έγινε το cancel, θα έπρεπε να φτιάξουμε ένα σωματείο και από τις διαφημίσεις που παίρνουμε εκείνη την περίοδο να τα διαθέτουμε δικαστικά για τις δίκες που θα γίνουν προς όφελος των θυμάτων».