Υλικά

25 γρ. χαλούμι
1 φέτα ψωμί σίκαλης ή προζύμι
2 παντζάρια, μαγειρεμένα και κομμένα στα τέσσερα
1 κουταλιά της σούπας χούμους
½ λεμόνι, χυμό

Εκτέλεση

Βήμα 1ο

Ψήστε το χαλούμι για 3 λεπτά, γυρίζοντας το στα μισά για να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Φρυγανίστε το ψωμί και μεταφέρετε το σε πιάτο.
Βήμα 2ο

Απλώστε το χούμους στο ψωμί και στη συνέχεια τοποθετήστε από πάνω τα παντζάρια και το ψητό χαλούμι. Σερβίρετε με λίγο χυμό λεμονιού.

Πηγή: vita.gr