Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League στην «OPAP Αrena» το βράδυ της Τετάρτης (29/5, 22:00) και θέλει στην παρθενική του εμφάνιση τόσο στην διοργάνωση όσο και σε ευρωπαϊκό τελικό να κατακτήσει το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Με τον τελικό να διεξάγεται στην «OPAP Arena», τα μέτρα όπως είναι αναμενόμενο είναι δρακόντεια. Η αστυνομία παρουσίασε το ολοκληρωμένο σχέδιο μέτρων και ρυθμίσεων που ήδη εφαρμόζονται για την εύρυθμη και ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Conference League. Κεντρικός άξονας του σχεδιασμού, αποτελεί η ασφάλεια προσώπων και εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις οδηγίες και τις προτάσεις της UEFA.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν πάρει κόκκινα εισιτήρια, η Φιορεντίνα μπλε, ενώ οι ουδέτεροι θα έχουν μαζί τους λευκά εισιτήρια. Μάλιστα, οι οπαδοί των «βιόλα» οι οποίοι βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, έχουν ξεχυθεί από το πρωί της Τετάρτης (29/05) στους δρόμους της Αθήνας.

Οι φίλοι της Φιορεντίνα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Κοτζιά, προκειμένου να δουν από κοντά το τρόπαιο του Conference League και να φωτογραφηθούν μαζί του. Κι όλα αυτά εν μέσω πανηγυρισμών και συνθημάτων, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα.

Πηγή: Filathlos.gr