Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Φιλιππίδη σε παράσταση που θα κάνει περιοδεία το καλοκαίρι.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και τόνισε για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, ότι «θα αποδείξει με τον καιρό τη σπουδαιότητά του».

Αναλυτικά, στο σχόλιό του για τον Δημήτρη Φιλιππίδη, ο Αιμίλιος Χειλάκης είπε: «Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ένας ηθοποιός που θα αποδείξει με τον καιρό τη σπουδαιότητά του. Έχει θάρρος χωρίς θράσος, ένας άνθρωπος που είναι παρών, ακούει τα πάντα και ήταν και υποψήφιος για το βραβείο Χορν φέτος».

Τέλος, ο Αιμίλιος Χειλάκης έκανε μια έμμεση αναφορά στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος έχει έρθει αντιμέτωπος με κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για απόπειρα βιασμού.

«Έχω δει στη ζωή μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στα οποία έχω πιστέψει να κάνουν πράγματα που δεν περίμενα. Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος, μπορεί να είμαι εγώ ο λάθος αλλά λέω: ρε γαμώτο, τώρα, τι απογοήτευση; Δεν μπορείς να διαχειριστείς τη στιγμή αυτής της ήττας» ανέφερε.