Ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή την δεύτερη δράση της Liga Patras Marathons. Η εκδήλωση αγωνιστικών τροχοπέδιλων έγινε με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τροχοσανίδας και εντάσσεται στο πρόγραμμα αγώνων και εκδηλώσεων του ΠΟΤ.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος ομάδες και μεμονομένοι αθλητές από την Αθήνα, Γιάννενα, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα. Οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες έφτασαν τους 110, ενώ δημιουργήθηκαν 8 ξεχωριστές εκκινήσεις για κάθε ηλικιακή κατηγορία από 4 ετών έως 50+ ετών.

Σε μια καταπληκτική διαδρομή δίπλα από την θάλασσα οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να τρέξουν με ασφάλεια χωρίς την παρουσία οχημάτων. Ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων έχει καταφέρει να καλλιεργήσει μια παράδοση και να εντάξει νέους σε ένα ανερχόμενο άθλημα στην Ελλάδα. Με άλλα λόγια, έχουν καταφέρει να κάνουν την πόλη της Πάτρας ένα σημαντικό κέντρο αυτής της προσπάθειας. Για την ιστορία, ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων είχε κλείσει και στο παρελθόν κεντρικούς δρόμους για αγώνες όπως την οδό Κορίνθου και την Αγίου Ανδρέου!

Με ανακοίνωσή του:

Ο Πατραϊκός Όμιλος Τροχοπέδιλων ευχαριστεί θερμά για την υποστήριξη την τροχαία Πατρών, την περιφέρεια δυτικής Ελλάδος και τον αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού Κο Παναγιώτη Αντωνόπουλου, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, και τον γιατρό του σωματείου Κο Ευάγγελο Νικολακόπουλο.