Η Μαίρη Μηνά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, με αφορμή την επιτυχημένη παράσταση «Άσχημος» στο θέατρο Βασιλάκου. Μέσα σε όλα, δε, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην παγίδα της τέλειας εικόνας και στα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Ειδικότερα, η Μαίρη Μηνά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σίγουρα το μικρόβιο του «είμαι όμορφη, δεν είμαι» το έχουμε όλοι γιατί είναι η εποχή μας τέτοια. Η εικόνα τρέχει πάρα πολύ γρήγορα συνεχώς, έχεις ένα μέτρο σύγκρισης όταν σκρολάρεις και συνέχεια συγκρίνεις τον εαυτό σου με μια τέλεια εικόνα. Ο άνθρωπος δεν είναι ποτέ προετοιμασμένος για την φθορά».

«Τα κιλά της εγκυμοσύνης τα σκεφτόμουν περισσότερο σε σχέση με το ίδιο το σώμα, όχι με μελλοντικές προτάσεις στη δουλειά μου. Δηλαδή είναι το σκαρί μου εμένα φτιαγμένο για να μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος; Επίσης, μου αρέσει ο εαυτός μου έτσι; Υπερίσχυε κάτι άλλο και πάντα έδινα στον εαυτό μου τον χώρο να λέει ότι είναι κάτι πρόσκαιρο, θα αλλάξει και αυτό που έρχεται είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα παραπάνω κιλά που πήρα στην εγκυμοσύνη.

«Θέλαμε η φιλία που έχουμε με αυτούς τους έξι ανθρώπους να γίνει και συγγένεια. Θέλουμε για το παιδί μας, η ημέρα της βάπτισης να είναι μια μέρα γιορτής και μια μέρα όπως είναι όταν έχουμε ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι» συμπλήρωσε ακόμα, σε άλλο σημείο, η Μαίρη Μηνά στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.